שלום, שמי עינת ונרשמתי לפני מספר חודשים ללימודי הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית בבית הספר להנדסאים בטכניון. לאחרונה יצא לי לדבר עם חברה שעברה את הקורס ואמרה שהעבודה על התוכנות במהלך הלימודים הן לא מקצועיות, לא עובדים עם הסטודנטים על תיק עבודות והדרך לקבל את תעודת הגמר היא רק עם תיק העבודות וכיום היא לא מרגישה שהיא מסוגלת לעבוד על התוכנות ולסיים את תיק העבודות. בנוסף, נרשמתי למסלול הכולל בתוכו תואר ראשון באוניברסיטת חיפה.
רציתי לדעת אם יש מישהו שעבר את הקורס או מכיר אותו (או מישהו שעבר את הקורס) ויוכל להסביר לי מעט יותר עליו. חשוב לציין שלפני שנרשמתי ללימודים דברתי עם אותה החברה והיא אמרה שהלימודים טובים, וכיפים אך קשים ומה שהיא אמרה היום שונה לחלוטין ממה שאמרה בעבר.
תודה מראש, עינת.
ע
עינת 2
בדיוק באתי לברר על המסלול הזה!
פחד אלוהים! עינת, אני אחרי שנתיים לימוד באוניברסיטת חיפה, ובדיוק באתי לברר על המסלול שעליו את שואלת - הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית. (לפני 4 שנים התחלתי לימודים כאלה במכללת כנרת, ועזבתי- כי היו נראים לי ממש לא רציניים). על איזה מסלול את מדברת באוניברסיטה? עד כמה שידוע לי- אין שום מסלול שמכיל מקצועות דומים... עינת 2 :-)
ע
עינת
אוניברסיטת חיפה
המסלול הוא של הנדסאי בטכניון שבמהלך השנתיים יש 4 קורסים של האוני' אם מקבלים מעל 70 במבחנים- אחרי ההנדסאי ( השנה השלישית ) את נכנסת ישר לאוני' בלי פסיכומטרי וכד' התואר הוא BA רב תחומי כללי, הוא אינו מתמחה במשהו ספציפי. לכן יוצא שיש לך 2 תעודות בסוף 3 / 3 וחצי שנים אחת של הטכניון של הנדסאי ששם את לומדת את התקשורת אינטראקטיבית והתעודה השניה של הרב תחומי של האוני'. מקווה שעזרתי לך עינת.
ע
עינת
הנדסאי תקשורת
היי עינת גם שמי עינת וגם אני נרשמתי השנה להנדסאי תקשורת אינטרקטיבית בטכניון וגם אני שמעתי שהלימודים לא רציניים אבל בכל זאת הם מאד מעניינים ואולי בכל זאת כדאי להתחיל לנסות סמסטר אחד ואם זה לא ימצא חן תמיד אפשר לצאת..