מחפש המלצה על איפה כדי ללכת לילמוד הנדסאי תוכנה אני חושב ללכת למרכז האוניברסיטאי אריאל אני גר ביהוד (מרכז) מה שרציתי לשאול יש להם הנדסאי תוכנה אבל אין הנדסת תוכנה אם אני רוצה להמשך לתואר יש להם רק מדעי המחשב , אני יוכל לקבל הקלות\נז אם אני יפנה למקום אחר לאחר סיום הלימודים?
ושאלה השניה כדי לי ללמוד בלמרכז האוניברסיטאי אריאל או אולי יש מקום קרוב יותר למרכז ויותר מומלץ מבחינת תוכנית הלימוד ואשפרויות להמשך לתואר?
ד
ד"ר יוכבד פנחסי אדיב
מענה
אסף שלום רב, הנדסאי תוכנה קיים במרכז לטכנולוגיה באריאל, מסלול מאוד מומלץ אשר משלב תיכנות עתידי, חדיש עם צוות מרצים מהתעשייה . אריאל נחשבת במוסמכת מיקרוסופט ולכן נותנת תעודה בנוסף לדיפלומת ההנדסאי שעברת קורס מנהלי רשתות איתו אתה יכול לצאת להסמכה. הקורסים החדשים שעומדים להכנס וסקים בין השאר בתחומים חמים במשק אותם משלבים במערכות הלימוד - ויוצרים מתכנתים מצוינים. המסלו ההמשכי הוא בהחלט בתחום מדעיהמחשב עם תוכנה ועליו נתנות הקלות לממשיכים. עוד יתרון להנדסאי תוכנה בנוסף למיקצוע- במידה והנך חייל משוחרר אתה זכאי ל90|% מימון לשנתיים מטעם הקרן- ושאת לימודי הנדסאים בלבד- מתוך צורך שקיים בהצלחה