שלום,אני מועמדת לראיון בועדת חריגים באריאל בפקלוטה לעבודה סוציאלית. רציתי לדעת מה מכיל הראיון,סוג שאלות,וכמה עולים ומתקבלים מתוך המועמדים לעבודה סוציאלית.תודה רבה.
מ
מיטל ווארפול
ראיון אישי
שלום ענת, ראיון אישי בד"כ בוחן אלמנטים המבליטים את אישיותך נקודות חוזק מול חולשה את נטיותייך המחקריות, יכולת לימודית ומוטיבציה. כמובן קיים דגש על תכונות של אמפתיה, סקרנות, הקשבה לזולת מה שמאפיין מטפל טוב. חשוב להכין עצמך היטב, לברר מי המרצה/המנחה שמעביר את הראיון לקרוא עליו קצת מאמרים או כל חומר תיאורטי מחקרי רלוונטי. תוכלי להביא קורות חיים ומכתבי המלצה מהשדה גם הנסיון התעסוקתי שלך נבחן בראיון. הכי חשוב שתאמיני בעצמך, ותשאירי רושם טוב על המראיין אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ע
ענת לוי
ראיון אישי
שלום מיטל, תודה רבה על התגובה המהירה,אין לי דרך לברר מי המראיין שלי. אם תוכלי להגיד לי בבקשה איזה שאלות הם יכולים להתקיל אותי ואם את מכירה מנסיונך את סוג הראיונות שבועדת חריגים. אני ממש אשמח. כדאי להביא מכתבי המלצה למרות שלא הודיעו לי על כך?.. והאם את יודעת כמה עולים לראיון וכמה באמת מתקבלים מתוכם? תודה רבה
מ
מיטל ווארפול
קבלה ללימודים
שלום ענת, כפי שתיארתי, ראיון אישי בד"כ בוחן אלמנטים המבליטים את אישיותך נקודות חוזק מול חולשה את נטיותייך המחקריות, והטיפוליות, יכולת לימודית ומוטיבציה. כמובן קיים דגש על תכונות של אמפתיה, סקרנות, הקשבה לזולת מה שמאפיין מטפל טוב. גם אם לא אמרו לך חשוב שתביאי מכתבי המלצה. ותקראי קצת חומר על עבודה סוציאלית, מסגרות עבודה, וכו'.....