הכרה בנקודות זכות מהפתוחה במסגרת לימודי עבודה סוציאלית
הכרה בנקודות זכות מהפתוחה במסגרת לימודי עבודה סוציאלית
נופר
1 תגובות
שלום. בימים אלה אני סטודנטית לפסיכותרפיה במכללת רידמן, לימודי תעודה. אני חושבת ללמוד גם לתואר ראשון בעבודה סוציאלית אך אין לי אפשרות להתחיל תואר מלא מאחר ואני לומדת ברידמן גם בשנתיים הבאות. מנסה לחשוב על דרך להתחיל את הלימודים לתואר כעת, לפחות את הקורסים התאורטיים הנדרשים דרך הפתוחה ובסיום הלימודים של רידמן להתחיל באוניברסיטת חיפה עבודה סוציאלית תוך הכרה בלימודיי בפתוחה. יש לציין שיש לי את הנתונים הנדרשים לקבלה לתואר ואין לי צורך באפיק מעבר. ברצוני לדעת כמה ניתן להכיר בלימודים של הפתוחה, האם יש הגבלה של נק"ז גם אם הקורסים מקבילים בתוכנם לקורסים באוניברסיטת חיפה? וכמו כן מי יכול לספק לי את המידע המלא (מעבר לאפיק המעבר) לגבי הקורסים של עבודה סוציאלית שניתן ללמוד גם בפתוחה?
תודה רבה
ש
שני יונגר
המחלקה לעבודה סוציאלית עצמה
שלום נופר,
אם את עתידה ללמוד לתואר הראשון בעבודה סוציאלית בחיפה, אז אמורים בעיקרון לקבל את הקורסים שתלמדי בה כקורסים המוכרים לצורך פטור. מה שהייתי בודקת טרם ההחלטה להירשם זה האם שלא במסגרת מסלול של אפיק מעבר עדיין יקבלו את הקורסים שתלמדי במסגרת הפתוחה. כלומר בררי אלו קורסים יקבלו בוודאות כשאת בסה"כ רוצה להקל על עצמך קצת את לימודי שנה א' לתואר. בעיקרון לא אמורה להיות לך בעיה, אבל תמיד לברר קודם לפני ההרשמה וההחלטה. בשורה התחתונה צרי קשר עם המחלקה לעבודה סוציאלית ישירות.