קבלה עם פסיכומטרי לא גבוה או עם מכינה - עבודה סוציאלית/פסיכולוגיה
קבלה עם פסיכומטרי לא גבוה או עם מכינה - עבודה סוציאלית/פסיכולוגיה
נטלי אלין
3 תגובות
האם אפשר להתקבל למכללה עם ציון פסיכומטרי לא גבוה, או בלי פסיכומטרי, ולעשות מכינה במכללה לקבלת לימודי פסיכולוגיה/עבודה סוציאלית?
ש
שני יונגר
איפה את רוצה ללמוד?
שלום נטלי,
לצערי בלי שם המכללה המבוקשת אני לא יודעת מהי התשובה. אם תכתבי לי היכן את רוצה ללמוד אני בהחלט אוכל לתת לך תשובה טובה. אשמח לשמוע איפה היית רוצה ללמוד וכמובן מהו ציון הבגרויות שלך וציון הפסיכומטרי.
בברכה, שני
נ
נטלי אלין
המשך שאלה לגבי תנאי קבלה למכללה או אוניבריסטה
שלום לגבי המשך השאלה רוצה ללמוד או במכללת אחוה או באוניברסיטת ת"א, מכללה אקדמית ת"א יפו, או ביה"ס לסיעוד - ברקנאטי סורוקה אוניברסיטת בן-גוריון- גרה בב"ש יותר טוב לי , או במכללת ספיר . ציון ממוצע הגרויות הוא: 79.57, פסיכומטרי לא גבוה - וזה בלי סכם חישבתי. - 361- רב תחומי , בדגש כמותי- 382. אשמח שתייעצי לי איזה מקום לימודים יוכל להיכנס ולאיזה מקצוע.
ש
שני יונגר
הציונים מאוד נמוכים
שלום נטלי,
הציונים שלך נמוכים בכל קנה מידה. אם לא תצליחי להוציא ציון של 540 לפחות בפסיכומטרי וככל הנראה תצטרכי עדיין לשפר את הבגרות שלך לממוצע של 85 ומעלה לא תוכלי להתקבל לאף אחת מהתוכניות הללו. אם את ממש לא רוצה ללכת ולשפר ציונים כל שנותר הוא שתפני למסלול של אפיק מעבר ותוכיחי את עצמך שם. צירפתי לך הסבר על המסלול בקישור בתחתית התשובה שלי.