אם אני עובדת במקום המתעסק בשיקום ובו עובדות עוס"יות שהן גם עסקו בהדרכת סטודנטים האם אני רשאית לעשות את ההכשרה במקום העבודה? כיום אני מדריכה
אשמח מאוד גם לקבל דוגמא למכתב המלצה לצורך קבלה ללימודי השלמה תואר שני עבודה סוציאלית
ש
שני יונגר
המלצות ועבודה מעשית במסלול השלמות
שלום,
ראשית, זו כן יכולה להיות אופציה. תצטרכי בתחילת שנת הלימודים כאשר יעשו השיבוצים לעבודה המעשית במסלול לבקש להשתבץ במקום הספציפי הזה. ההמלצה שלי היא שתביאי מעין אישור מהמקום כי הם מוכנים לקבל אותך לעבודה מעשית כסטודנטית לעבודה סוציאלית אצלם. אני לא יכולה להתחייב שזה יאושר לך, אבל לנסות תמיד אפשר. לגבי מכתבי ההמלצה, חשוב שהם יציינו כמה את מתאימה לעיסוק בתפקיד יעמדו על התכונות שלך כמטפלת וכן כאדם באופן כללי העובד בארגון. אם את מעוניינת במסלול התמחות מסוים, אז בקשי שיציינו זאת במכתב ואם את פתוחה לכלל המסלולים האפשריים בלימודי העבודה הסוציאלית, אז שיכתבו לך מכתב כללי שלא מכוון לתחום מסוים, כדי שלא תהיי מוגבלת. וכמובן מגורם חשוב ורלוונטי בתוך הארגון בו את מועסק כיום. דוגמא כתובה אני לא יכולה להעביר במעמד הפורום, צר לי.
הכשרה בשדה - השלמה לתואר שני עו"ס
שני, ראשית תודה על תגובתך המהירה, מאוד מעודד העניין עם שילוב הכשרה במקום העבודה, משיחה עם רכזת לימודים באחת המכללות נמסר לי כי זה אסור בתכלית האיסור, אז כפי שאמרתי תשובתך מאוד מעודדת ותוכל לעזור לי עזרה ענקית אם אוכל לעבוד ולבצע הכשרה באותו מקום. כולי תקווה..
ש
שני יונגר
תמיד שווה בדיקה
שלום,
בסופו של דבר מדובר במדיניות של מוסדות לימוד. אם יש למוסד הלימודים מספיק מקומות לשיבוץ הסטודנטים להכשרה מעשית, בוודאי שהם לא יאשרו מקומות אחרים. מקווה שתצליחי למצוא ולקבל אישור לכך ממוסד לימודים אחר. בכל מקרה אין לך מה להפסיד, תמיד שווה בדיקה.