שלום מיטל אני רימונה שפניתי בנושא הסבה לעו"ס אבל במקביל לא רוצה ללמוד ולהשקיע על מקצוע שאין בוא השתלבויות מגוונות כי היה ניסיון בלימודים והשקעתי על תואר שאין בוא הרבה מסלולים -וביקוש של עבודה ,אננני אוהבת להיות עו"ס אבל מזווית אחרת אנחנו צריכים להיות ריאליים בחיים כי גם הכם וממשכורת דבר משמעותי ,אני אוהבת להשתלב ולעזור לאנשים עם ילדים בגילאים מיסודי עד חטיבה ,רוצה לדעת מי שרוצה לעשות הסבה מה התנאים וגם מבחינת תקופת לימודים כמה זה ,כי אני לא מעוניינת ללמוד להרבה שנים ,ודם רציתי לציין שמתוך התואר שלי יש לי הרבה קורסים שמשולבים בתחום הסוציולוגיה ,אז אני בהתלבטות כל הזמן בין זה לבין תחום אחר .(בסופו של דבר אני מאמינה שבן האדם צריך להאהוב את העבודה שלה ,ככה הוא משקיע ונותן בלי להרגיש . אודה לעזרתך .
מ
מיטל
התלבטות בבחירת המשך לימודים
שלום רימונה, היכן את מעוניינת ללמוד ללימודי הסבה לעבודה סוציאלית באיזור הצפון או המרכז, תנאי הקבלה במסלול להסבה מעט שונים בכל אחד מהמסלולים...... שאלות נוספות: אנא פרטי האם היית רוצה לעזור לילדים ונוער במסגרת בית ספרית או במסגרת תמיכה נפשית? האם לימודי תעודה באים בחשבון? האם יש לך נסיון בעבודה עם ילדים או נוער?
לימודים במסלול סוציולוגיה: דרך נוספת להקניית יידע, רוב הסוציולוגים עוסקים במחקר... העיסוק של הסוציולוג הוא פרשני- להסביר ולפרש תיאוריה ולא לנבא אותה. הסוציולוגיה אינה מדע מדויק מפני שזהו מדע העוסק בבני אדם שהם סובייקטיביים ושונים אחד מהשני.