שלום לכם, אני נורא מתלבטת בין מה ללמוד אני מרגישה אבודה ולא יודעת הרבה דברים. קודם כל אני חזק בכיוון של עבודה סוציאלית, אבל מה לעשות גם השכר חשוב ומה שקראתי ושמעתי מאנשים שאין בזה הרבה כסף ויש הרבה השקעה ו"כאבי ראש" .. קודם כל יש לעובדים סוציאלים מקום לעבוד או שיש כבר הרבה?איך השכר? למי שלומד עבודה סוציאלית במה הוא יכול להמשיך תואר שני
מ
מיטל
עבודה סוציאלית ושוק העבודה
שלום, תוכלי להכנס לאתר ולבדוק את גובה השכר לפי מקצועות. חשוב לציין שהרבה תלוי בך אם תהיי יצירתית וחדורת מוטיבציה ותתמקצעי בתחומי עבודה שאת טובה בהם תוכלי להגיע רחוק ארגון פרטי כמובן כמו בכל תחום בד"כ משלם יותר וארגונים ממשלתיים פחות אך יש תנאי עבודה טובים יותר....... תואר ראשון בעבודה סוציאלית הוא תואר הכולל לימודי טיפול פרטניים וקבוצתיים וכמובן פרקטיקה בשדה הנ"ל מהווה נקודות זכות בקבלה לעבודה. נוסף לכך חשוב כבר במהלך הלימודים לנסות ולהשתלב בתחומים שונים כמו אקדמיה, ארגונים מקומיים וכו'. נוסף לכך, תואר ראשון בעבודה סוציאלית מלווה בלימודי המשך והתמחות כמו טיפול זוגי ומשפחתי או קליני או שיקומי... תחומי עניין נוספים אשר יכולים לעזור בהשלמת הכנסה או להוות הכנסה "במשרה מלאה......" מקווה שעזרתי בברכה, מיטל
ע
עבודה סוציאלית
איך אפשר להמשיך לתואר שני
בפסיכולוגיה ?
מ
מיטל
תואר שני פסיכולוגיה
שלום, מי שמבקש להיות פסיכולוג מורשה חייב על פי חוקי המדינה להיות בעל תואר שני ומעלה בפסיכולוגיה ולהרשם בפנקס הפסיכולוגים. תנאי קבלה לתואר שני הם קפדניים מאוד: מבח"ן מתאם, ממוצע תואר ראשון בפסיכולוגיה או אחר מעל 90, נסיון עבודה מעשית+התנדבות, ראיון אישי וחיבור בכתב הצהרת כוונות.