שלום, אשמח להכוונה... בעלת תואר ראשון מבר אילן במדעי החברה וקרימינולוגיה ממוצע 77 ותואר שני בייעוץ חינוכי בממוצע 87 כיום סטודנטית בהסבה להוראה... מעוניינת לעשות שינוי... ותחום העו״ס מושך אותי כרגע יותר מכל... מה האופציות העומדות לרשותי מבחינת הסבה? האם ישנם מסלולים בהם ניתן ללמוד ולהתנסות ביומיים בלבד? או אחהצ? אודה להתייחסותכם תודה חן
ש
שני יונגר
הסבה לעבודה סוציאלית ביומיים בלבד
שלום חן,
אני לא מכירה מסלול כל כך דליל מבחינת ימי הלימוד. לרוב המסלול כולל ימי העבודה המעשית במסלול ההסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית מצריך 4 ימים בשבוע. גם אם הימים אינם ימים מלאים אלו 4 ימים בשבוע. אם את עובדת במשרת בוקר בלבד את עלולה להיתקל בבעיה. אני מציעה שתברר מול כלל מוסדות הלימוד המאפשרים מסלול הסבה זה אם יש אפשרות לצמצם את מספר ימי הלימוד בשבוע. או אולי את ההתנסות המעשית דווקא בשעות הערב. אם זה יכול להקל עליך, אך לידיעתך זה לא מקובל בדרך כלל. אני ממליצה לך במקרה כזה לפנות ולברר את הנושא בעזרתם של אנשי השירות של האתר. כדי שתגיעי לכל מוסדות הלימוד הפוטנציאליים ושתקבלי תמונה מלאה של האפשרויות שלך. צירפתי לך קישור שלם כך בתחתית התשובה שלי. השירות הוא חינם לחברי הפורום.