האם ניתן לעבור מעמק יזרעאל לאוניברסיטת חיפה אחרי שנה א`?
האם ניתן לעבור מעמק יזרעאל לאוניברסיטת חיפה אחרי שנה א'?
הללי
1 תגובות
אני בת 22 וחושבת ללמוד עבודה סוציאלית. ציון הבגרות המשוקלל 93.7 רמת האנגלית בסיסית, מפני שנבחנתי בבחינה הפסיכומטרית פעמיים ולא השגתי 500 רוצה ללכת ללמוד במכללת עמק יזרעאל (בגלל תנאי הקבלה). השאלה שלי אם אחרי שנה א' אוכל לעבור לאוניברסיטת חיפה?ואם כן מה דרוש ממני? בנוסף לכך אם אחרי סיום לימודי תואר ראשון בעבודה סוציאלית בעמק יזרעאל אני יכולה להתקבל לתואר שני באוניברסיטת חיפה בלי השלמות?
ש
שני יונגר
מעבר בין מוסדות לימוד
שלום הללי,
מעבר בין מוסדות לימוד באותם מסלולי לימוד הוא מעט בעייתי. כי לא תמיד מקבלים את כל הקורסים הקודים ולעיתים דורשים בכל מקרה לעמוד בתנאי הקבלה ההתחלתיים. חשוב לי שתדעי שיש לך אפשרות לבחור במסלול המאפשר לך מעבר לאוניברסיטה בחיפה המובנה לכך באפיק מעבר של האוניברסיטה הפתוחה. אינני אומרת שלא תוכלי או כן תוכלי לעבור מעמק יזרעאל, אך אם יש מסלול מובנה אז בעיני עדיף, יש פחות הפתעות בדרך. צירפתי לך הסבר כללי על מה זה אפיק מעבר. כדאי שתשקלי את הנושא. להבטיח לך שתוכלי לעבור בסוף שנה א' אני לא יכולה. לגבי תואר שני אין בעיה בכלל, כל זמן שתעמדי בתנאי הקבלה מבחינת ממוצע ציונים וניסיון רלוונטיים על-פי הדרישה לכל מסלול התמחות.