עבודה סוציאלית - תכנית השלמה לתואר שני או הסבה לתואר ראשון?
עבודה סוציאלית - תכנית השלמה לתואר שני או הסבה לתואר ראשון?
עבודה סוציאלית
2 תגובות
יש לי תואר ראשון רב תחומי בחינוך וחטיבה שנייה ייעוץ חינוכי. מתלבטת מה ללמוד כרגע, שוקלת לעשות הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית או תוכנית השלמה לתואר שני בעבודה סוציאלית. זה עולה המון, ואני מחפשת מלגות שיעזרו לי עוד לפני שאירשם.
קודם כל האם אתם ממליצים תוכנית השלמה או הסבה? שנית, יש מקומות לימוד שפחות מומלצים? אני בעלת תואר ראשון בממוצע של 85.88..מבקשת עכשיו המלצות מהמרצים שלי.
ש
שני יונגר
השלמה לתואר שני או הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית?
שלום,
ההצעה שלי אליך היא הצעה פרקטית. אם את מתקשה לממן את מלא עלות הלימודים בתואר נוסף (כמעט מלא) אז בחרי במסלול ההסבה בכל מקרה. הלימודים במסלול זה יתאפשר לך לעבוד במשרה חלקית במקביל ללימודים ובכך לממן את הוצאותיך במהלך הלימודים וכן עלותם נמוכה יותר מעלות הלימודים במסלולי ההשלמות. מסלול ההשלמות אינו מאפשר לעבוד במקביל (כמעט בכלל) בגלל עומס אדיר של שעות לימוד מטלות בית ושעות עבודה מעשית שיש להשלים במהלך שלוש שנים עמוסות (של שני תארים). לגבי מוסדות לימוד מומלצים יותר או פחות. בעיני כל מוסדות הלימוד המציעים מסלול השלמות הם מוסדות לימוד ברמה גבוהה במציעים תוכניות לימוד איכותיות. ההחלטה איפה הכי כדאי לך ללמוד היא שלך בלבד. כדי לסייע לך בהחלטה הזו צירפתי לך בקישור למטה סקר שנערך בין סטודנטים דרגו את מוסדות הלימוד השונים. הסקר יסייע לך לקבל מידע רלוונטי לגבי כל מוסד לימודים שבו את מתעניינת.