אני עו"ד במקצועי, בעלת תואר ראשון (המכללה למנהל) ושני במשפטים (בר אילן). שניהם בממוצע של 84 מאחר ותחום של עבודה סוציאלית מאוד מתאים והתאים לי תמיד, החלטתי על הסבת מקצוע לעבודה סוציאלית תוך שאיפה להיות חוקרת ילדים לבסוף. בהתאם למידע שראיתי באינטרנט, ממוצע של 84 אינו מספיק באוניברסיטאות על מנת להתקבל לתוכנית ההסבה. הייתי מעוניינת לדעת האם קיימות ועדות חריגים, או מהי הדרך הטובה להגשת מועמדות לתוכניות ההסבה במצבי. כמו-כן, האם קיימת תוכנית באחד מהמוסדות אשר בסופה גם אוסמך להיות חוקרת ילדים. במידה וכן, מהם תנאי הקבלה. תודה מראש על הסיוע
מ
מיטל
תשובה לרחלי
שלום לך, שאלת מספר שאלות ולכן אחלק את תשובתי. תחילה בנוגע לתואר או מסלול הסבה לעבודה סוציאלית, קיימים פרמטרים נוספים לקבלה ללימודים כמו ראיון אישי או קבוצתי המלצות אקדמיות ומהשדה בתחום. אם יש לך את כל מה שציינתי אז"י תזומני לראיון לקראת האחרונים בד"כ בגלל הממוצע ותצטרכי להמתין הרבה.....
הייתי ממליצה לך לבחון את תחום ה"ייעוץ החינוכי" תואר שני במסלול עם תזה בו תוכלי גם לחקור ילדים /נוער או תואר שני בחינוך מיוחד במסלול עם תיזה באוניברסיטאות
אשמח לעזור לך בחיפוש אחר מסלול מתאים אם תפרטי קצת יותר מה תחומי העניין שלך, ובמה עבדת בתחום? בברכה, מיטל