היי, אשמח לחוות דעת לגבי היכן כדאי ללמוד. שמעתי כמה צדדים על כל מוסד, אשמח לשמוע מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד. תודה רבה.
ש
שני יונגר
השוואה בין מוסדות לימוד
שלום ז'וז'ו,
שאלה מצוינת, אני בהחלט ממליצה תמיד לערוך השוואה בין מוסדות הלימוד כדי לבחור במסלול ובמוסד הלימודים הטוב ביותר עבורך. יחד עם זאת, כמנהלת פורום לא אוכל לערוך השוואה זו עבורך, שכן אני ניטרלית בין מוסדות הלימוד ומאמינה בלב שלם כי לכל אחד המסלול ומוסד הלימודים הטובים ביותר לו. מה שכן, אחת הדרכים הטובות ביותר לקבל אינפורמציה אמיתית ורלוונטית על מוסד לימודים ומסלול לימודים היא מסטודנטים שלומדים בו זה עתה. במהלך השנה הנוכחית נערך סקר סטודנטים ענקי בין אלפי סטודנטים כאן באתר. בסקר התבקשו חברי הפורום השונים לדרג את מוסדות הלימוד ומסלולי הלימוד בכל מוסדות הלימוד האקדמיים בהם הם לומדים. הסקר כולל גם חוות דעת מילוליות שיכולות לעזור לך מאוד. חשוב לי להדגיש לפניך כי מדובר במידע מאוד אקטואלי, שכן אלו סטודנטים הלומדים במוסדות הלימוד הללו עכשיו. בנוסף, תוכל בסקר גם לבחור באפשרות של השוואה בין מוסדות לימוד ולראות איך דורגו מוסדות הלימוד באותם הנושאים האחד מול השני. זה בוודאי יכול לעזור לך מאוד בקבלת ההחלטה. צירפתי לך קישור לסקר בתחתית התשובה שלי.