אני החו"מ מונה איוב בוגרת תואר ראשון בעבודה סוציאלית בהצטיינות עם ממוצע תואר בערך 88 מן אוניברסיטה בירדן יש לי ניסיון תעסוקתי עם המלצות מן המעסיקים כעובדת מצטיינת ויש לי 4 שנות וותק עבודה בתחום מעוניינת ללמוד לתואר שני אם אפשר ליצור איתי קשר בהקדם האפשרי לגבי מידע על תואר שני בעבודה סוציאלית ותודה לכם מראש בכבוד רב איוב מונה
ש
שני יונגר
תואר שני בעבודה סוציאלית- תנאי קבלה
שלום מונה,
הגעת לפורום לימודים כללי שאינו שייך למוסד לימודים מסוים. תואר שני בעבודה סוציאלית קיים במסלולים לימוד שונים בכל אוניברסיטה או מכללה. לכן הבחירה שלך במוסד הלימודים אליו תגישי מועמדות צריכה להיות לפי מסלול ההתמחות שאותו מוסד לימודים מציע וגם לפי נוחות ההגעה שלך אליו מבחינת מרחק גיאוגרפי ממקום מגוריך. את התואר השני בעבודה סוציאלית תוכלי ללמוד במוסדות הלימוד הבאים: בן גוריון, תל אביב, העברית, בר אילן, חיפה ואריאל ומכללת תל חי. תנאי הקבלה הם ברוב המקרים תואר ראשון בעבודה סוציאלית ממוסד לימודים אקדמי מוכר, כך שבמקרה שלך אולי תתבקשי לתרגם את התעודה ואולי לא, זה תלוי במדיניות מוסד הלימודים. הממוצע הנדרש למרבית המסלולים הוא ממוצע 80 לפחות כאשר יש עדיפות ברורה לבעלי ממוצע 87 ומעלה. תוכלי לקרוא על תנאי הקבלה בקישור המצורף בתחתית התשובה שלי. אם אוכל לתת לך מידע נוסף הרלוונטי אשמח לעשות זאת לענות על שאלות נוספות שלך.