בטפסים של בר אילן מופיעה השאלה: קורות חיים אישיים במלל חופשי תוך אזכור האירועים החשובים בעיניך. תכלס, מה רוצים כאן??
ש
שני יונגר
קורות חיים במועמדות ללימודי עבודה סוציאלית
שלום אלי,
מה שלמעשה רוצים ממך בחלק הזה זה שתספרי מה במהלך חייך גרם לך להבין שאת רוצה להיות עובדת סוציאלית. כלומר אלו עבודות, מסגרות לימודיות והתנדבויות הביאו אותך להחלטה הזו. כמו כן, אירועים בחיים שהשפיעו עליך ועל בחירותיך. לסיכום, קורות חיים באופן כללי מטרתם לספר למי שקורא אותם למה את מועמדת מתאימה לתפקיד בעבודה או למקום בכיתת הלימוד. בחלק ממוסדות הלימוד שואלים גם שאלה נפרדת על אדם השפיע על בחירתך במקצוע. במידה ולא מצוינת השאלה הזו בטופס, אם אדם מסוים הוא זה שגרם לך להבין כי המסלול הזה הוא בשבילך, זה למשל משהו שכדאי לציין. מקווה שהבהרתי מעט יותר מה עליך לעשות.
בברכה, שני
ר
רר
קורות חיים לעבודה סוציאלית
היי שני, נרשמתי ללימודי השלמה לתואר שני בבר אילן, הם מבקשים קו"ח (חוץ מהטופס שצריך למלא פרטים על עצמי, ולמה בחרתי...) מה אני אמורה לרשום בקו"ח? האם מספיק לשלוח קו"ח ששולחים לעבודות? אין לי נסיון חוץ מהתנדבות , לפני התואר ואחריו עבדתי בשרות לקוחות, אני רוצה ללמוד בגלל מקרה פרטי שלי, יש לי בעיה רפואית מגיל צעיר, האם צריך הסביר זאת בקו"ח? אשמח מאד לתשובות ! :-)