אני רוצה להתחיל ללמוד כבר בשנה הבאה עבודה סוציאלית ומבחינת הציונים אין לי בעיה.
תמיד היה נדמה לי שנועדתי לטיפול באנשים ועבודה סוציאלית נראית לי כמו הדרך הכי טובה ומתאימה.
הבעיה היא שבמקצוע הזה אין שכר הולם וההורים שלי ממש מתנגדים שאני אלמד לתואר ראשון ושני כמה שנים טובות ולא ייצא מזה כסף, והאמת שאני מבין אותם.
ניסיתי להסביר להם שיש אפשרות לעסוק באופן פרטי בתחום אבל גם זה לוקח המון זמן. אני לא מצליח לחשוב על שום תחום אחר שיעניין אותי באותה מידה. מה אני יכול ללמוד כלכלה ?? זה ישעמם אותי ואני יודע שאני לא ארגיש במקום הנכון.
תוכלי לפרט לי בבקשה על אפשרויות התעסוקה לאחר תואר ראשון ושני בתחום? אני חושב שאני מעדיף לחיות ברמת חיים יותר נמוכה אבל להנות לקום בבוקר לעבודה ולהרגיש את העשיה.
למה השכר של העובדים הסוציאליים כל כך נמוך??? ההורים שלי ישלמו על התואר לכן אני חייב להצליח לשכנע אותם.
ג
גב' מירי צדקני
שכר
שכר של עו"סים לא תמיד נמוך. זה תלוי בוותק, ניסיון, תפקיד.
נ
נהוראי
עדיין בצבא
אני עדיין חייל כך שאין לי זמן להתקשר בשעות נורמליות.
א
א
שכר עו"ס
דבר ראשון כל הכבוד על הנחישות ועל זה שאתה יודע מה אתה רוצה לעשות, תאמין לי שזה המון. בנוגע לעמדת ההורים - עם כל הכבוד להורים...זה החיים שלך על הכף פה ולא שלהם, לא הבנתי מה האפשרות השנייה שתלך ללמוד תואר אחר שלא מעניין אותך בכלל ותלך בלי חשק לעבודה??(ואני מדבר מתוך ניסיון אישי) אכן השכר של העו"ס אינו גבוה אבל כפי שענו לך זה תלוי בותק ובסקטור בו אתה מועסק, כאשר בתחום הפרטי השכר יכול לעלות משמעותית במיוחד בכיוון טיפולי אני לא יודע בן כמה אתה אבל אם יש לך זמן וכח למסלול של פסיכולוג קליני שהוא ארוך יותר בצורה משמעותית, השכר בתחום גבוה יותר. בהצלחה ואל תוותר!!!
נ
נהוראי
תודה א
אני מקווה שיהיה בסדר כי סך הכל ההורים שלי הם אלו שישלמו על התואר.