בוגרת תואר 1 בפסיכולוגיה, מנהלת מרפאה של כירורג/ אורטופד בבית חולים. ניסיתי לעשות הסבה לסיעוד אך לא סיימתי והיה לי ברור שאינני אחות בית חולים , המטרה הייתה לקבל רישיון רפואי/טיפולי. בפרשת דרכים כבר לא צעירה ( בת 44), ברור לי שהיעוד טיפול, מתלבטת בקשר לעבודה סוציאלית או חינוך מיוחד..... רוצה לבדוק תנאי קבלה.
נ
נועה סטרוז
תנאי קבלה לעבודה סוציאלית וחינוך מיוחד
שלום מילנה,
ראשית כל עליי לציין שהיות ויש לך רקע תעסוקתי ואקדמי תנאי הקבלה עלולים להיות מעט שונים מתנאי הקבלה הסטנדרטים לתארים השונים. גם הגיל שלך יכול להקל היות ומוסדות לימוד רבים מציעים תנאי קבלה מקלים למועמדים מעל גיל 30-35.
ישנם מוסדות לימודים שונים המציעים מסלולי לימוד לתואר בחינוך מיוחד ובעבודה סוציאלית ואני ממליצה לך לפנות לכמה מהם בכדי לקבל מידע מדוייק על תנאי הקבלה הייחודיים עבורך
1. חינוך מיוחד - מוסדות הלימוד הינם בין השאר: סמינר הקיבוצים, בית ברל, מכללת לוינסקי, מכללת אחוה, מכללת אורנים, מכללת קיי, מכללת תל חי ועוד.
2. עבודה סוציאלית - מוסדות הלימוד הינם: מכללת ספיר, מכללת צפת, אוניברסיטת אריאל, אוניברסיטת בן גוריון, המכללה האקדמית אשקלון, מכללת תל חי ועוד.
לשם ההשוואה עם תנאי הקבלה שמוסדות הלימוד יציעו לך צירפתי כקישור בהודעה מאמר המסביר על תנאי הקבלה השונים לעבודה סוציאלית.