מכללת אשקלון או אוניברסיטת אריאל - הסבה לעבודה סוציאלית
מכללת אשקלון או אוניברסיטת אריאל - הסבה לעבודה סוציאלית
מעיין
3 תגובות
היי, אני מסיימת בימים אלו את לימודי התואר הראשון שלי במכללה למנהל (מדעי התנהגות בחטיבת קרימינולוגיה). נרשמתי ללימודי הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית במכללת אשקלון ובאוניברסיטת אריאל. התקבלתי לשניהם, ואני לא כל כך יודעת על סמך מה לבחור. האם יש משמעות ללמוד באוניברסיטה מבחינה תעסוקתית? תודה רבה
ש
שני יונגר
הסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית מכללה או אוניברסיטה
שלום מעיין,
אם את שואלת לגבי תעסוקה בגמר הלימודים, אני חושבת שבמקרה של עבודה סוציאלית אין הבדל משמעותית או בכלל בין מוסדות הלימוד. חשוב שתבחרי במסלול שיותר נוח לך ללימודים ושמציע מסלול התמחות שמתאים לך יותר וכך תבחרי ולא רק לפי שמו של מוסד הלימודים.
בהמשך לתשובתה של שני
המחלקה להסבה בעבודה סוציאלית באוניברסיטת אריאל מקיימת לימודים עיוניים ומעשיים המתפרסים על 4 ימי לימוד (לימודי יום). כאשר לסטודנט ניתנת זכות בחירה של 3 עדיפויות מתוך מגוון רחב של מקומות הכשרה. בנוסף, ישנה אופציה (למתאימים) להיכנס לתוכנית המשלבת B.A + M.A – מסלול הסבה לעו"ס + MA בעו"ס - תוכנית ייחודית, תלת שנתית, המיועדת לאקדמאים שסיימו את לימודיהם בממוצע ציונים 85 לפחות, בעלי ניסיון של שנה לפחות בתחום השירותים החברתיים (בכפוף להצגת המלצות מאנשי מקצוע), ושעומדים בדרישות הקדם לתוכנית (קורסים מתחום פסיכולוגיה, סוציולוגיה ומחקר שלמדו ב5 שנים האחרונות במסגרת אקדמית).
נ
נטע לי
מכללת אשקלון או אריאל
היי מעיין, באשקלון הלימודים מתפרסים על 3 ימי לימוד ואילו באריאל 4 ימי לימוד. זהו שיקול לא מבוטל שצריך לקחתו בחשבון. אני התקבלתי לשני המוסדות שציינת ולבסוף בחרתי באשקלון מסיבה זו. בהצלחה.