הסבה לעבודה סוציאלית - אוניברסיטת אריאל או מכללת אשקלון?
הסבה לעבודה סוציאלית - אוניברסיטת אריאל או מכללת אשקלון?
נטע לי
1 תגובות
שלום לכולם, באוקטובר הקרוב אני אמורה להתחיל ללמוד הסבה לעו"ס ואני בלבטים לא פשוטים היכן? בעיקרון סיימתי כעת תואר ראשון במדעי התנהגות באריאל ורק כעת קיבלתי את הזכאות לתואר. לדאבוני הרב פספסתי את ההרשמה לאוניברסיטאות והאופציה שנותרה הינה אריאל או אשקלון, כדי להתחיל כבר באוקטובר הקרוב.נבחנתי בשני המוסדות והתקבלתי לשניהם. אני מאוד נהניתי ללמוד באוניברסיטת אריאל ,אך המרחק מביתי עצום ולמיטב הבנתי מערכת השעות עמוסה יותר ממכללת אשקלון,. אני לא מכירה את מכללת אשקלון ורציתי לדעת איך ללמוד במוסד זה עו"ס? האם היש אופציות מגוונות לפרקטיקום בשטח בתקופת הלימודים ?(למיטב הבנתי אין אצלם שב"ס ובתי חולים) אשמח גם לקבל חוות דעת על עו"ס באריאל. תודה
ש
שני יונגר
שיקולים בבחירת מסלול להסבה לעבודה סוציאלית
שלום נטע לי,
לצערי את מבקשת שאשווה בין מוסדות לימוד ואתן עליהם את חוות הדעת שלי. התשובה היחידה שאני יכולה לתת לך בוודאות היא שכלל תוכניות ההסבה בכל מוסדות הלימוד הן ברמה גבוהה מאוד. אם ההתמחויות שמציעים במכללת אשקלון אינן מתאימות לך, אז תשקלי מוסד לימודים אחר. בסופו של דבר השיקול חייב להיות ענייני, כלומר רמת הלימודים, היכולת לעמוד במסגרת השעות וכן ההתמחות הרלוונטית האפשרית בכל מוסד לימודים. המרחק גם הוא שיקול גדול, אני בהחלט מסכימה, והכל תלוי אם בכוונתך למצוא עבודה חלקית במקביל ללימודים. מבחינת הרמה אני חושבת שאין לך דאגה לגבי כל מוסד לימודים, עכשיו ההחלטה צריכה להיות לפי כלל השיקולים האחרים.