אני מעוניינת ללמוד עבודה סוציאלית, על מנת להתקבל כחריגה נדרשתי להגיש מכתב לועדה. במכתב אמרו לי לכתוב את קורות חיי, מה גרם לי לרצות ללמוד ולמה אני חושבת שאתאים למקצוע,לצרף גם המלצות במידה ויש....
האם מתכב המלצה שקיבלתי מהמ״פ בשחרור רלוונטי? יש לציין שהמכתב מדבר על התפקיד המבצעי שביצעתי...
האם לציין את העובדה שהגירושים של הוריי השפיעו עליי בבחירת המקצוע?
אשמח לקבל טיפים והמלצות לכתיבה
תודה!
ש
שני יונגר
מכתב לוועדת חריגים
שלום ספיר,
אני חוששת שהמכתב מהצבא נשמע לי לא מתאים. אם לא עסקת בצבא בתחום רלוונטי אז על מה ההמלצה? אם ההמלצה היא עדות לאופייך, חשבי היטב האם התכונות המצוינות בו רלוונטיות ללימודי עבודה סוציאלית. לגבי גירושי הוריך, זו יכולה להיות סיבה טובה, שוב את צריכה לדעת להסביר כיצד זה השפיע עליך בכיוון של עבודה סוציאלית. את יכולה לספר על מקרה שקרה לך בעבר או אדם שגרם לך להבין שזה התחום בשבילך. אני בטוחה שאם את בוחרת במסלול הזה יש לך סיבה אמיתית, אז ספיר להם מהי.
ס
ספיר
מכתב פניה לוועדת חריגים
שלום שני ותודה על תגובתך,
בגלל שיש צורך להגביל את המכתב לא יכולתי להרחיב רבות על הנושאים. רשמתי כך (בין היתר)- לדעתי אני מתאימה להיות עובדת סוציאלית בגלל תחושת ההזדהות שלי עם האחר הנובעת מהחוויה האישית שלי – הליך גירושים מורכב וארוך של הוריי. נוסף על כך הרצון שלי לעזור לזולת, ליצור קשרים עמוקים ולהיות שותפה לדרך הטיפול.