שני שלום, הייתי בראיון קבוצתי (לפני כשלושה שבועות) לתוכנית ההשלמה לתואר שני בבר אילן והבוקר קיבלתי מהם זימון לראיון אישי. מאחר וכבר עברתי את שלב הראיון הקבוצתי , שם כחלק מהתהליך סיפרתי על עצמי, רציתי לשאול על מה אשאל בראיון האישי. האם ההתמקדות תהיה על בחירתי במגמה הטיפולית תוך ניסיון להבין מה עומד מאחורי בחירתי והניסיון שיש לי בתחום ולראות האם אני מתאימה למגמה הטיפולית ? אודה למענה ממך המשך יום טוב
ל
ליעם
ראיון קבוצתי
היי, כל הכבוד לך שעברת את שלב הראיון הקבוצתי! תוכלי בבקשה לפרט מה היה בראיון הקבוצתי ? תודה
ו
ורד
מצטרפת לשאלה
א
אורחת
היי לכן
היי לכן, בהתחלה ביקשו מכל אחת לספר על עצמה, היה חשוב להם גם לשמוע למה דווקא עכשיו בחרה בלימודי תואר שני- מה מניע אותה לכך?.. מעבר לכך, נתנו לנו מקרה ועברו בסבב לשמוע מכל אחת כיצד היא הייתה מתמודדת ולאחר מכן נתנו לנו למלא כמה שאלות אישיות. מקווה שעזרתי
ש
שני יונגר
הראיון האישי ללימודי ההשלמה
שלום,
בראיון האישי לרוב נשאלים על נושאים שהשבת עליהם בראיון הקבוצתי. כלומר השאלות יהיו מכוונות לפי הדברים שאמרת בראיון הקבוצתי. מהם נושאים שאולי גרמו לצופים בך לשאול את עצמם שאלות כאלה או אחרות לגביך ולגבי התאמתך. בסופו של דבר, חשוב מאוד שתדעי מה בדיוק את רוצה ולמה הגעת לתחום ותעברי את הראיון בהצלחה.
בברכה, שני
א
אורחת
תודה רבה שני על התשובה
נ
נטלי
ראיון קבוצתי - הסבה
מאחר ואני הייתי מאוד חרדה בנוגע לראיון הקבוצתי,אשמח לשתף מעט בהליך שעברתי. התבקשנו לשבת בקבוצות וכל אחת הייתה צריכה לספר על עצמה ומדוע בחרה במקצוע עבודה סוציאלית ולא בתחום טיפולי אחר. בנוסף נאמר משפט ע"י הבוחנות והתבקשנו לומר מה אסוציאציה שעולה מתוך ההקשר. הטיפ הטוב ביותר שאוכל לתת הינו,לשדר תחושת ביטחון ורצון עז לעסוק בתחום. ניתן לזהות בקלות חולשות,או חוסר החלטיות .בהצלחה לכולם!