אני סעיד בן 30+ מנצרת סיימתי מכינת ערב באוניברסיטה חיפה בהצטיינות , אין לי פסיכומטרי . , התחלתי את עבודתי בשנת 2003, כמדריך חברתי לנוער וצעירים – במסגרת פרויקט שיקום שכונות. חשוב לציין, שהנני חלק מצוות עובדי נוער וצעירים, שבפיקוח השירות לנוער וצעירים- משרד הרווחה. במסגרת התפקיד שלי כמדריך חברתי הנני עובד עם 87 נוער וצעירים בגילאים 12-23. העבודה שלי מתמקדת בריכוז פרויקטים מניעתיים העשרתיים והכשרה מקצועית - יוזם להקמת פרויקטים ושותפויות שונות- כמו האגף לחינוך, בתי ספר, מחלקות עירייה שונות והציבור הרחב, התורמות להצלחת הפרויקטים השונים. במסגרת התפקיד אני גם ובהתאם לצורך עובד על גיוס כספים מעמותות וארגונים הרלוונטיים לעניין. בנוסף, במסגרת התפקיד שלי אני גם מאתר נערים בסיכון, מנחה קבוצות, מנהל פגישות אישיות עם הנערים והצעירים – פגישות הדרכה, תמיכה ליווי והפניה לגורמי הטיפול השונים, ולמוסדות בחברה. התפקיד שלי לא מוגבל אך ורק בעבודה עם הנערים והצעירים מהשכונה איתם בקשר, אלא גם כולל עבודה עם קבוצות בתוך בתי הספר – כמו הרצאות וסדנאות בנושא גיל ההתבגרות וכישורי חיים. אני לומד את כל ההשתלמיות שלומדים העובדים סוציאלים דרך משרד רווחה ( יש אישורים). לאור האמור לעיל, הנני פונה בכל לשון של בקשה לעזור לי להמשך לימודים שלי בעבודה סוציאלית כי זה אתגר וחלום שלי. בכבוד רב סעיד
ד
ד"ר מני בן עזרא
לסעיד
שלום סעיד,
בכל מכללה או אוניברסיטה מציעים מלגות לפי קריטריונים משתנים.
אני ממליצה לפנות אל כל מוסד לימודים ולבדוק את האפשרויות לקבלת מלגה.