עבודה סוציאלית במסלול אינטגרטיבי - עבודה באופן פרטני
טום
7 תגובות
שלום רב, התקבלתי ללימודי הסבה בעבודה סוציאלית. נרשמתי למסלול האינטגרטיבי. האם מסלול זה מונע ממני לעבוד בהמשך באופן פרטני מול מטפלים? ואני אהיה חייב לעבוד רק עם קהילות? אותה שאלה לגבי תואר שני האם אוכל להמשיך בתואר השני (אם אבחר לעשות ) להתמחות במסלול הפרטני אם אני בוגר מסלול אינטגרטיבי?
ש
שני יונגר
המסלול האינטגרטיבי בלימודי עבודה סוציאלית
שלום טום,
לחלוטין לא. המסלול האינטגרטיבי למעשה מספק ניסיון וידע גם בעבודה פרטנית-קבוצתית וגם בעבודה הקהילתית. העבודה האינטגרטיבית למעשה מדברת על כך שרואים את האדם, הפרט, בתוך הקהילה בה הוא כחלק מהטיפול בו. זו הסתכלות מאוד יפה על כך שאדם מושפע גם מסביבתו ולסביבה חלק בלתי נפרד מהטיפול בו. בתואר השני תוכל לבחור בכל מסלול שתרצה בהתאם למה שתעשה בעתיד ותרצה לעשות בעתיד. אני בטוחה שתלמד המון במסלול שבחרת.
הסבה
היי טום. רשמת שהתקבלת להסבה. האם אתה יכול לספר מה היה בראיון קבוצתי, איזה שאלות שאלו, כמה אנשים היו. ממש תודה על התשובה
ט
טום
ראיון לעבודה סוציאלית
היי ולריה, זו דינמיקה קבוצתית, אצלי היה רק ראיון קבוצתי שהייתי צריך לספר על עצמי. אני שמעתי שלפעמים הם עושים עוד פעילות, אצלי לא היה. כל אחד היה צריך לספר על עצמו, ולמה הוא בחר לעשות הסבה. כמובן שמתפתח דיאלוג, ונשאלות שאלות. קשיים וצדדים חיוביים במקצוע ובחיים. תדעי היטב את קורות החיים שלך, תלמדי טוב, למה מחרת במקצוע ולמה את רוצה לעבור את תהליך ההסבה.
ק
קרן
הי טום, ברכותיי על קבלת ללימודי ההסבה ! האם במעמד קבלתך לאוניברסיטה אתה יודע לאיזה מסלול אתה מיועד? או שנערך מיון למגמות הלימוד לאחר השנה הראשונה ללימודים?
ט
טום
מסלול בהסבה
בחרתי מסלול על ההתחלה. כבר ביום המיונים ביקשו מאיתנו למלא טופס עם העדפה לגבי המסלול. אני בהתחלה בחרתי בקהילתי, ולאחר מכן שיניתי לפרטני.
ק
קרן
הי טום, האם מדובר בהסבה לתואר שני לשנת תשעד ?
ט
טום
תשובה לקרן
קרן היי, לא, מדובר על לימודי הסבה לתואר ראשון תשעה