היי! חשוב לי ללמוד תואר עם קורסים מעניינים המאפשר התפתחות אישית בהמשך וכמובן אפשרות מהירה במציאת עבודה מסודרת. בתור תלמידה חשבתי שאהיה אחות או משהו מתחום הביולוגיה כי זו הייתה המגמה שלי אך עם הזמן החולף ועם היחשפות למקצוע הסיעוד הבנתי כי זה לא בדיוק מה שאני מחפשת יש בו הרבה תפקידים שאני פחות אוהבת במתן דגש על תרופות,קטטר,זריקות, שעות וכו'.. יש לי ניסיון בעבודה עם ילדים ונוער בסיכון מהשירות הלאומי, נרשמתי ללימודי קרימינולוגיה ומשאבי אנוש ללא פסיכומטרי והחלטתי לדחות את הלימודים כדי ללמוד פסיכומטרי ולעבוד ולנסות לפתוח אפשרויות ולנסות לפתח את הפוטנציאל שבי, זהו תואר רב תחומי ואני רוצה להתמקד במקצוע שיהיה לי קל אח"כ.. אז פתאום החלטתי לחשוב על 2 אופציות נורא מעניינות כמו עבודה סוציאלית/חינוך גופני.. שניהם קשורים איכשהו אליי.. כסף..לא חושבת שארוויח מהם..אך סיפוק ודאי אשיג.. מה גם שמקביל אני סטודנטית ללימודי תעודה לבניית ציפורניים,איפור מקצועי וגבות מהצד.. אשמח לתגובות ולהמלצות ממרום גילכם.. אבי חושב כי מתאים לי ללמוד משהו רציני ופחות ממליץ על חינוך גופני -הוא טוען שיש פחות מקום להתפתחות וכו'.. אבל בתור אמא זה אחלה מקצוע לשלב עם אמהות. עבודה סוציאלית מעניין מאוד, אך אין לי את הפסיכומטרי הדרוש.. סליחה על החפירה ובהצלחה לכולם!
ש
שני יונגר
האם אפשר לעשות קריירה מחינוך גופני או עבודה סוציאלית?
שלום,
ראשית משני המקצועות האלו את יכולה להתפתח לתחומים רבים נוספים. להיות מורה להתעמלות לא חייב לסגור אותך רק בין כתלי בית הספר אלא מאפשר לך גם לעסוק בתחומים רבים של הספורט באופן עצמאי. הכל תלוי במוטיבציה שלך וברצון שלך להתפתח ולגדול מעבר לעבוד היום יומית ולשגרה. גם בעבודה סוציאלית, אפשר מצד אחד להיות עסוקה רק בעבודה היום יומית או להמשיך וללמוד ולהיכנס לתחומי טיפול שונים ואף לתחומי הדרכה הנחיית קבוצות וכו'. אם את אדם בעל מעוף, שאיפות ובעיקר יכולות להיות מקצועית, תצליחי בכל תחום. הסוד הוא מקצועיות עם ראש פתוח לכיוונים חדשים. אני מקווה שתמצאי את הדרך שלך.
חשוב רק שתהיי סבלנית ותיקחי בחשבון כי לוקח שנים של השקעה כדי להגיע לרמת המקצועיות הדרושה כדי להתחיל לגדול.