שלום, האם בהסבת אקדמאים באזור הדרום והשפלה יכולים לקבל גם בממוצע תואר ראשון פחות מ-85, כגון 82? יש לי תואר במדעי התנהגות.
מהם תנאי הקבלה ללימודי השלמה לתואר שני בעבודה סוציאלית והאם ישנה אפשרות להתקבל עם תואר בממוצע 82 במדעי התנהגות?
מי שעובד במשרה חלקית עד איזו שעה הוא עובד והאם הוא עובד כל יום ומה טווח השכר בעצם במשרה חלקית?
האם במרכז משרות של עובדים סוציאליים יותר מלאות ממשרות של עובדים סוציאליים בדרום? עד כמה בערך?
האם משלמים על עבודה של עובד סוציאלי אחרי שעות העבודה ובאיזו עבודה מדובר אחרי שעות העבודה?
תודה.
ש
שני יונגר
הסבה לעבודה סוציאלית
שלום מיכל,
את מוזמנת לנסות, תנאי הקבלה מורכבים בין היתר גם מהכישורים וניסיון של המועמד עצמו. כך שאם עשית פעולות או עבודת בתפקידים שיכולים להעיד על הצלחתך כמורה, ייתכן מאוד שיתחשבו בהם. לא הכל זה ציונים.
עם זאת, אין פה הבטחה כי תצליחי להיכנס עם הממוצע שלך ולהתקבל לתואר.
מי שעובד במשרה חלקית, כדאי שיעבוד במשרה שבה יש משמרות, כי הלימודים הם לימודי בוקר בדרך כלל וקשה לעבוד במשרה שאינה גמישה.
לגבי ההבדלים בין המרכז לדרום, אני מניחה שההבדלים זניחים. היתרון היחידי של אזור המרכז הוא שהוא יכול להציע יותר אפשרויות תעסוקה מאלו שמציע הדרום, לאור ריבוי התעסוקה שבו באופן יחסי מלכתחילה. הבדלים בשכר לא תמצאי, השכר של עובד סוציאלי נע בין 6-8 לחודש. תלוי במקום העבודה ובהיקף המשרה. אם משלמים או לא על שעות נוספות, תלוי בין היתר בהסכם העבודה.
הסבה לעבודה סוציאלית
הממוצע שלי בתואר הראשון 82. אמרת לי שמסתכלים גם על עוד דברים מלבד ממוצע. מהם? ואגב יש לי ניסיון עבודה עם קשישים, ילדים משכונות מצוקה, ילדים עם מגבלות, ילדים בבתי ספר - אך הכול במסגרת מלגות וקורסים בלימודים. זה רלוונטי לניסיון שדרוש כדי להתקבל להסבה/להשלמה לעבודה סוציאלית תואר שני?
מ
מנהל הפורום
ניסיון
ככלל, ניסיון במסגרת התנדבותית הוא ניסיון לכל דבר. בקורות החיים כדאי לפרט מה עשית במסגרת ההתנדבות, ואז הבוחנים יודעים גם פחות או יותר עם אלו סיטואציות התמודדת. אבל זה ככלל. בנוגע לתנאי קבלה לתואר שני, אני לא המומחית.