הי אני למדתי תואר ראשון במדעי החברה ואני מאוד מתעניינת במסלול של עבודה סוציאלית עם הסבה לתואר שני של ה 3 שנים שיש בתל אביב או בעברית,, פרט לציונים שצריך הבנתי שצריך גם ניסיון בתחום? השאלה אם זה משהו שהוא חובה? ובמידה וכן מה יכול להיחשב ניסיון? בתחום? אני ממש אשמח להצעות או כיוון איפה לחפש או מה.. תודה רבה
ש
שני יונגר
חשיבותה של עבודה קהילתית כתנאי קבלה למסלול ההשלמות
שלום דנה,
כל ניסוין החל מהתנדבות בקהילה למשל במסגרת חונכויות פר"ח סחל"ב מפעל הפיס ודומיו מתאימה ביותר. עבודה בהוסטלים מתאימה ביותר וכו'.
כדאי מאוד להיות בעלת ניסיון במיוחד שאת מעוניינת במסלול ההשלמות לתואר שני, לשם קשה הרבה יותר להתקבל ולכן הם רוצים להיות בטוחים שהם בוחרים את המתאימים ביותר שהוכיחו לאורך השנים שקדמו ללימודים כי תמיד היו בעלי זיקה לתחום.
בקשר לנסיון לקראת תכנית ההסבה
הי תודה רבה על התשובה רק עוד חידוד אחד.. זה משנה אם זה במוסד שנחשב טיפולי או שיקומי? כי בעברית לדוגמה ראיתי שרשום שתיינו שם נסיון במסגרת טיפולית..
ש
שני יונגר
ניסיון שיקומי או טיפולי מעשי כתנאי קבלה לתואר שני
שלום דנה,
אני מניחה שגם מסגרת שיקומית יכולה להיות טובה. כדי להיות בטוחה את מוזמנת לפות למדור הרישום או למחלקה עצמה בבירורים.
כדאי לגשת פיזית למחלקות הללו ולא לנסות להשיגם בטלפון, כי זה יהיה פשוט יותר ותקבלי תשובות מהירות יותר.