יש לי תואר ראשון רב תחומי מבר אילן בניהול ומשאבי אנוש. אני מעוניינת לעבוד בתחום העו"ס. האם אני צריכה לעשות הסבה לעו"ס? או שאני פשוט לומדת תואר שני בעו"ס? מה עדיף? איפה לומדים לתואר שני? מה התנאי קבלה? אם הסבה אז איפה לומדים? מה התנאי? כמה ימי לימוד בשבוע? אשמח לשמוע פרטים.. אני מאוד מתלבטת אם בכלל להתחיל ללמוד את התחום הזה... גילה
ש
שני יונגר
לימודי הסבה לעבודה סוציאלית
שלום גילה,
את בהחלט צריכה לעשות הסבה לעו"ס. בניגוד למקצועות לימוד אחרים הלימודים פה מעניקים רישיון עבודה. זה שונה מאוד מתואר כמעט בכל תחום אחר.
יש לך שתי אפשרויות, בהתאם למסלול שתרצי ותצליחי להתקבל אליו: 1. מסלול הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית שאורך שנתיים 2. מסלול השלמה לתואר שני שאורך 3 שנים
תואר שני קיים רק באוניברסיטאות, והסבה לתואר ראשון קיימת גם במכללות.
תנאי הקבלה הם ממוצע 85 לפחות בתואר הראשון וראיון קבלה קבוצתי. לגבי הלימודים במסלול ההסבה לתואר ראשון לומדים יומיים ועובדים יומיים בעבודה מעשית. בלימודי ההשלמה לתואר שני הלימודים עמוסים מאוד בדיוק כמו בתואר הראשון לומדים מערכת מלאה של 5 ימים בשבוע המשלבת לימודים ועבודה מעשית.
אני מציעה שתפני למכללות ותקבלי פרטים על כל המסלולים. תוכלי ליצור קשר עם השירות של האתר שיפנו אותך למוסדות הלימוד הרלוונטיים לך. מצורף קישור למטה.