שלום אחרי שנרשמתי לתוכנית ההסבה באונ תל אביב והודיעו שלא פותחים אותה השנה ואז החליטו ברגע האחרון כן לפתוח הגשתי הכל וממתינה לתשובות;) הם לא עונים לטלפונים...מתי לכל היותר התשובות צריכות להגיע? האם יהיו ראיונות (שואלת מה היה לפי השנים הקודמות) מתכננת נסיעה לחול והתקבלתי למקומות אחרים אבל ממתינה מתל אביב לתשובות. אשמח לדעת אם הגיעו למישהו כבר תשובות? שבוע טוב;)
ש
שני יונגר
לימודי הסבת אקדמאים לעבודה סוציאלית בתל אביב
שלום שחר,
אני מציעה שלא תחכי, אם את זקוקה לתשובה כדי להיערך לתקופה הקרובה, פשוט גשי למזכירות מחלקה או למדור רישום (או גם וגם) ונסי לקבל מהם תשובות ישירות.
השינויים בין החלטה לפתוח או לא לפתוח, לצערי, אפשריים אך אני מבינה את מקום שלך שבו את מרגישה תקועה באמצע.
גשי לאוניברסיטה, חבל על הטלפונים. תמיד קשה להשיג את האוניברסיטה בטלפון וגם אז לא בטוח שתקבלי תשובות.
בברכה, שני
ע
ענת מאוניברסיטת תל אביב
תגובה להסבה לעבודה סוציאלית בתל-אביב
שלום, אני ממליצה לך לפנות לראש התכנית, ד"ר גיא שילה, בכתובת המייל shiloguy@post.tau.ac.il או בטל' 03-6409517. וועדה מטעם החוג היא זו שמחליטה מי יתקבל לתכנית ההסבה כך שאני מניחה שד"ר שילה יוכל להעריך מתי צפויות להתקבל החלטות. בהצלחה, ענת מאוניברסיטת תל-אביב
ה
הילה
תוכנית ההשלמות בתל אביב
הי. מסתבר שלאור הביקוש הרב הוחלט לקיים גם בתל אביב ראיונות קבוצתיים. שיהיה בהצלחה...
ש
שחר
הסבה לעו״ס בתל אביב
תודה לכולם על התשובות. קיבלתי הודעה שעברתי את השלב הראשון וזומנתי לראיון. מישהו יודע האם מזמנים את כל מי שהגיש? ולמרות שעברתי כבר מלא ראיונות אשמח לקבל טיפים על הראיונות בתל אביב. שיהיה סופש טוב ומהנה לכולם;)
ר
רעות
הסבה לעו״ס בתל אביב
שחר, כיצד הודיעו לך ? טלפונית ? תודה.