שלום, לפני שבועיים הייתי בראיון קבוצתי לתכנית ההשלמות למוסמך באונ' העברית. עכשיו ראיתי במידע האישי למועמדים שהתקבלתי לתכנית, אבל לא התקשרו או שלחו אליי מייל. מכיוון שהאוניברסיטה בחופש בימים הבאים ולא ניתן להשיג את המזכירויות, רציתי לשאול אם אתם יודעים האם הקבלה היא למגמה הספציפית אליה הגשתי מועמדות, או שיש אפשרות להתקבל למגמה אחרת? או שאולי המיונים למגמות נעשים בשלב מאוחר יותר? (אני הגשתי מועמדות למגמה לטיפול ישיר). תודה רבה!
ד
דוד
תוכנית ההשלמות בעברית
זה אומר שהתקבלת למסלול לטיפול ישיר כמובן שאת צריכה בשנה הראשונה להוציא ממוצע מעל 85 בכדי להמשיך את המסלול
בהצלחה
ה
הגר
תודה רבה! :)
י
יעל
הגר- אפשר עזרה? : )
שלום הגר, יש לי מיונים ביום ראשון הקרוב... את יכולה בבקשה להגיד לי מה היה שם? אשמח לפירוט גדול ככל האפשר.
תודה לך! יעל
ה
הגר
הראיון הקבוצתי באונ' העברית
הי יעל,
יש שמונה אנשים ושלש בוחנות. אחת מהן נותנת את ההוראות לכל מטלה ואומרת כמה זמן היא תימשך ומעבר לכך אין התערבות של הבוחנות. לאחר חלק מהמטלות (כנראה תלוי אם נשאר זמן או לא) בקשו מאתנו לדון אחד עם השני במטלה שהייתה.
אלה המטלות: 1. להציג את עצמנו (לא נתנו ממש פירוט מעבר לזה. רוב האנשים אמרו פרטים כלליים וקצת על הרקע בתחום ולמה רוצים להגיע למסלול). 2. כל אחד צריך לבנות מגדל מנייר. לאחר מכן עושים זאת בזוגות, ואז כל הקבוצה ביחד. 3. כל אחד בוחר לימון מתוך ערמת לימונים ועליו להציג אותו. רוב האנשים דיברו על מאפיינים חיצוניים של הלימון (כתמים, חריצים, בשל/לא בשל וכו') ודרכם עשו לו מעין האנשה כשהמטרה היא כנראה להגיד משהו על עצמך. 4. כל אחד מקבל תיאור מקרה כתוב (כולם מקבלים את אותו מקרה), קוראים אותו כמה דקות (כל אחד קורא בלב), ואז מתבקשים לדון בו. המקרה הוא מתחום העבודה הסוציאלית, פחות דומה לתאורי המקרה בפסיכולוגיה.
אם יש לך עוד שאלות תתני לי את המייל שלך ואשמח לעזור. המון בהצלחה!
י
יעל
הגר יקרה, תודה ענקית!
תודה, ממש עזרת לי! עכשיו יש לי תמונה בראש של מה שיהיה.. זה המייל שלי: oh.yael@gmail.com ויש לי שאלה נוספת: צריך לדעת על תחומי מחקר של האוניברסיטה וכו? יש משהו שכדאי לי לקרוא לפני כן?
ממש ממש עזרת לי. תודה והצלחה בכל.
ל
ליטל
ראיון קבוצתי
הגר, קודם כל המון מזל טוב על הקבלה לתכנית!!! לפי מה שהבנתי מהם הקבלה היא רק לתכנית שביקשת ואם הם רוצים לקבל אותך לתכנית אחרת הם צריכים לשאול אותך טרם לכן, אבל כדאי שתתקשרי למחלקה ותשאלי. אני גם נרשמתי לאותה תכנית ועדיין לא הייתי בראיון, תוכלי קצת לספר מה היה בראיון? תודה רבה :)
ה
הגר
תשובה לליטל
הי ליטל, תודה :) כבר בררתי במזכירות ואכן התקבלתי למגמה שרציתי. את יכולה לראות למטה, כתבתי בהרחבה על הראיון הקבוצתי (כתשובה ליעל). המון בהצלחה! ואם יש עוד שאלות תרגישי חפשי
א
אפרת
הגר, אשמח להתייעץ :)
היי הגר! אני בדיוק מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה, יותר מאשמח להתייעץ איתך לגבי כמה דברים כי אני גם חושבת על לימודי עו"ס כהמשך! מצרפת לך את המייל שלי- efratyanay1@gmail.com