שלום רב, לימוד עבודה סוציאלית הינו חלום בעבורי תחומי העיסוק בעבודה הסיפוק העצום שבעזרה לזולת והיכולת לעזור לאנשים לנווט את חייהם למקום טוב יותר על ידי הכוונה מקצועית של עו"ס מקצועי היא דבר עצום מבחינתי כאחת שלדאבוני חוותה נישואים אלימים ואת כל הנלווה לכך שמסיבות ברורות לא אפרט כאן העו"ס בעייני הינם שליחים ועושים מלאכת קודש! אני כל כך מעוניינת ללמוד זאת אך לצערי לא עומדת בתנאי קבלה אין לי פסיכומטרי וממצוע הבגרות שלי נמוך מהנדרש, האם ידוע לכם על מוסד כלשהו שמאפשר קבלת מועמדים שאינם עומדים ברף הדרישות כפי שמוצע וגילאם פחות מ30 כך שאין אפשרות לקבלת פטור האם ישנה דרך לזכות בהטבה דומה למועמדים בני 30 ללא הקריטריונים הדרושים.. פשוט בהתאם למה שבררתי לאלו שגילאם מתחת ל30 יש צורך בפסיכומטרי נע החל מ580 ומעלה וממוצע בגרות 80 ומעלה לאלה שבגילאי 30 אין צורך בכך. ברור לי שאין זה המקום הנכון אבל אני לא מצליחה לקבל מענה בנושא באף מרכז לימודי שבדקתי. אודה לתשובתכם
ש
שני יונגר
לימודי עבודה סוציאלית ללא פסיכומטרי
שלום,
זה לא מדוייק, כי גם למי שעבר את גיל 30 נדרש פסיכומטרי כדי להתקבל. אבל אולי תצליחי להתקבל למכללת ספיר ללא פסיכומטרי, אם יש לך ממוצע ציונים בבחינת הבגרות שהוא גבוה מספיק.
תוכלי לקרוא את כל הפרטים על תנאי הקבלה למסלולי הלימוד, כאן באתר.