היי, שאלה לי לכל מי שמעוניין לתת דעתו בדבר: נכון להיום, תנאי הקבלה לעבודה סוציאלית באוני' בן גוריון הינם סכם 657 (שנה שעברה ירד עד ל635) ופסיכו' גבוה מ550. המצב הוא כזה: ממוצע הבגרויות שלי עומד על 100 בדיוק והפסיכו' על 614 מה שנותן סכם של 646. השאלה היא האם במידה והסכם לא יירד כמו בשנה שעברה יש סיכוי להתקבל באופן חריג? זה דבר שקיים וקורה? לכאורה זה לא נראה כמו הפרש תהומי, אך אתם יודעים יותר ממני.
אודה להתייחסותכם, דני.
ש
שני יונגר
שווה בכל מקרה להירשם ללימודים
שלום דני,
הכל יכול להיות, כל שנה עומדת בפני עצמה. אני מציעה שתנסה להרשם כמה שיותר מוקדם, יש מחלקות בבן גוריון שבהן שומרים את המקומות הראשונים לבעלי הנתונים הנמוכים יותר או להפך. הכל תלוי בביקוש באותה השנה ללימודים.
בנוסף, מכיוון שהאופציה האחרת שלך היא לא להירשם כרגע ללימודים בבן גוריון, אז אולי שווה בכל מקרה להירשם ולקוות שימצאו את הנתונים שלך מתאימים.
לגבי תנאי קבלה חריגים, הם קיימים רק למי שמביא איתו למשל ניסיון ייחודי בעבודה בתחום, אשר מהווה בעיני המוסד האקדמי יתרון. וועדות חריגים יותר אופייניות לתואר שני מאשר לתואר ראשון, בכל מקרה.
האם עניתי על שאלתך?
בברכה, שני
ד
דני
תודה רבה ענית גם ענית. רק אוסיף:
כתוב בעמוד של המחלקה לעבודה סוציאלית בבן-גוריון כי ניתן לפנות לועדת חריגים (גם לתואר ראשון, לאחר בירור איתם). זה כמובן מתייחס לשאר החבר'ה שקוראים את ההודעה והמידע רלוונטי עבורם. תודה על היחס.