לימודי עבודה סוציאלית תואר שני, ללא תואר ראשון בתחום
לימודי עבודה סוציאלית תואר שני, ללא תואר ראשון בתחום
מור
2 תגובות
שלום . אני בעלת תואר ראשון בעיצוב אופנה נכון להיום אני מרגישה שאינני מסופקת מהתחום ואני חושבת על הסבה מקצועית. אני מאוד מתעניינת בתחום העבודה סוציאלית ובימים אלו אני חוקרת על המשך לימודים בתחום זה. הבנתי שיש מסלול לימודים באוניברסיטת חיפה לתואר שני קליני בתחום. השאלה שלי האם אני יכולה להתקבל לתואר שני שאין לי תואר ראשון בעבודה סוציאלית - הממוצע ציונים שלי בתואר הראשון הוא 90 . תודה רבה מור
ש
שני יונגר
לימודי הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית
שלום מור,
יש מסלול הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה. אם את עומדת בתנאי הקבלה ותעברי את ראיון הקבלה ללימודים, אין שום סיבה שלא תעברי את המסלול.
הממוצע שלך בתואר הראשון בהחלט מספק, אך ראיון הקבלה הוא החלק הכי חשוב, כדאי מאוד שתבררי מתי יש ראיונות קבלה ומהי הפרוצדורה, כי לא קל להתקבל למסלול לתואר שני. אם לא תצליחי יש גם מסלולי הסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית שיספקו לך עבודה מייד עם תום הלימודים. תמיד תוכלי להמשיך לתואר שני בעתיד במסלול שיעניין אותך.
בברכה, שני
מ
מור
עוד בנושא לימודי הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית
שני תודה רבה על תשובתך. יש לי עוד כמה שאלות באותו נושא. דבר ראשון אני חייבת להתוודות אבל התחום שיותר מעניין אותי מעבודה סוציאלית הוא פסיכולוגיה. אני יודעת שיש השקה מסוימת בין שני התחומים ואחרי תחקיר לא קטן הבנתי שלהיכנס למסלול של לימודי תואר ראשון לפסיכולוגיה ואז לנסות לעבור מתאם היא דרך ארוכה בשבילי כרגע ולא בטוחה בכלל (עקב המתאם) רציתי לדעת קצת פרטים יבשים לגבי התואר השני בעבודה סוציאלית קלינית ועל היוקרה שלו, איפה ניתן לעבוד לאחר התואר והאם יש קורסים שעוסקים בפסיכולוגיה שניתן לקחת בזמן ולאחר תואר זה. דבר שני איפה אני יכולה לקבל מידע על ראיונות הקבלה של חיפה? וכמו כן הבנתי שבסלול ההסבה צריך לעשות הרבה שעות התנדבות אולי אני יכולה להתחיל כבר השנה מכיוון שלא התחלתי ללמוד עדין - השאלה היא האם יש לך רשימת מקומות שאליהם ניתן לפנות ומוכרים באוניברסיטאות? תודה רבה מור