היי שלום שמי חלי אני בת 22 התחלתי ללמוד לפני כחודש קורס פסיכומרי במטרה להתקבל ללימוד עבודה סוציאלית רוב מוסדות הלימוד דורשות 580 נק בפסיכומרי שאלתי היא האם אותם מוסדות מתגמשים עם הציון הסופי של הפסיכומטרי האם הם מקבלים ללימודהם תלמידים שקיבלו פחות מ580 נק?האם יש ועדת חריגים? אני שואלת את זה כי ממש קשה לי בקורס הפסיכומטרי וחששני שלא אעמוד בדרישות הקבלה וארגיש פיספוס גדול תודה שהקדשת לי מזמנך;)
ש
שני יונגר
פסיכומטרי ללימודי עבודה סוציאלית
שלום רומי,
תנאי הקבלה ללימודים הם פונקציה של פסיכומטרי ובגרויות. אם ממוצע תעודת הבגרות שלך גבוה מספיק, אז גם פסיכומטרי נמוך יותר יכול להספיק.
עניין אחד חשוב שתדעי, הציו 580 בפסיכומטרי מאוד קרוב לממוצע בבחינה, מה שאומר שיש סבירות גבוהה מאוד שציון הפסיכומטרי שלך ינוע סביב הציון הזה.
יש מסלול לקבלה ללא פסיכומטרי במכללת ספיר, שאולי כדאי שתבררי אם את יכולה להתקבל אליו עם הנתונים שלך. אבל פסיכומטרי קשה לכולם, אל תתיאשי, עשי זאת בזמן שלך ובקצב שלך ואל תתני להם להלחיץ אותך עם הרמה לבחינה במועד הקרוב ביותר לכי להבחן רק כאשר את מוכנה באמת.
בהצלחה, שני
ר
רומי
המשך שאלה
תודה שהקדשת לי מזמנך:) עם ממוצע הציונים שלי הוא 95 אז כמה נראה לך שאצטרך להוציא בפסיכומטרי? כדאי להתקבל ללימודי עבודה סוציאלית?