שלום רב לפני תקופה קצרה סיימתי את כל חובות הלימודים בתואר ראשון בעבודה סוציאלית..לכן ברצוני לבר כמה דברים: -איך צריך להירשם לפנקס העו"סים? אני צריכה להירשם או שהאוניברסיטה שולחת את הפרטים שלי? -אם היום התחלתי לעבוד בלשכת רווחה, האם ישלמו לי לפני שנרשמתי בפנקס העו"סים? כי יש שמועה שמדברת על עובד סוציאלי שאיננו רשום בפנקס ושלא משלמים לו ...!!!!! (מוזר מאוווווד)
ושאלה אחרונה... איך אתם ממליצים לי לחפש עבודה??? בברכה רינה
א
איה
לרינה- רישום בפנקס
רינה שלום , מס' דברים 1- עלייך לברר מול המוסד שבו קיבלת את ההכשרה / השכלה האם זהו הגוף אשר מטפל בנושא האדמיניסטרטיבי של הטפסים לצורך רישומך כעו"ס 2- תכנסי לאתר של משרד הרווחה ישנו שם הסבר מפורט אודות אופן רישום בפנקס + אלו מסמכים נדרשים לצורך רישום 3- את חייבת מסמך של העדר רישום פלילי שאותו את משיגה בתחנת משטרה באיזור מגורייך 4- הרישום אורך כחודש ימים בברכה
ש
שני יונגר
רישום בפנקס העובדים הסוציאליים
שלום רינה,
בהמשך לדבריה של איה, על-פי חוק העובדים הסוציאליים הרישום לעובדים סוציאליים הוא לכל בוגר מוסד לימודים אקדמי מוכר אשר מציג את כל המסמכים הדרושים כגון, התעודה בתואר, שעות ההכשרה המעשית ו/או ניסיון תעסוקתי ע-פי התנאים הקבועים בחוק (תוכלי לקרוא על כך באתר משרד הרווחה והשרותים החברתיים) בנוסף עלות הרישום היא של 248 ש"ח ואורכת לפחות שלושה שבועות.