שני בוקר טוב , אם ידוע לך מה הוא פרק זמן סביר לקבלת תשובה לאחר ביצוע ראיון להסבה לעו"ס ? הראיון שלי בוצע ב 3/6/12 כיום אנו ב 25/6/12 ועדיין לא קיבלתי תשובה , עד כמה זמן זה יכול לקחת עד שהם שולחים תשובות בדואר ? מודה מראש
ע
עדה
תשובה לאיה
אתמול הייתי בראיון קבוצתי באשקלון. הם הודיעו שמוסרים תשובות עד חודש ימים. בהצלחה!
ש
שני יונגר
זה בהחלט לוקח זמן
שלום איה,
פרק הזמן הארוך של ההתמנה בהחלט מורט עצבים, זה ברור לי. עם זאת לאורך כל תקופת ההתמנה שלך נבחנים עוד מועמדים רבים ולכן זמן ההמתנה הוא ארוך.
העניין נובע מכך שבמחלקה צריכים לבחור את הטובים והמתאימים ביותר ולכן יש צורך להשוות גם לרוחב ולא רק בתוך קבוצות המבחן עצמן.
אני מניחה שתקבלי תשובה עד לסוף השבוע הבא. עם זאת, אם אינך יכולה לחכות יותר את יכולה להתקשר למחלק הולשאול מתי אמורות להתקבל התשובות כיוון שעליך לדעת לאן פניך מפה.
בברכה, שני
א
איה
שני היקרה יש לי תשובה חיובית
שנ בוקר טוב , ובכן ברצוני לשתף אותם כי התקבלתי עוד לפני שבועיים , מסתבר שהיו בעיות בדואר ישראל ומכתבים במשך 3 שבועות לא הגיעו ליעדם , אני כ"כ התרגש אתמול כשנודע לי , איזה כיף
ש
שני יונגר
כל הכבוד!
שלום איה,
אילו חדשות טובות בהחלט, אני בטוחה שתפיקי המון מהלימודים. המון הצלחה! את בחרת במקצוע חשוב בהחלט!
בברכה, שני
א
איה
עדה בוקר טוב - תודה על התגובה
עדה בוקר טוב, תודה על התגובה , את התשובה שלי קיבלתי והיא חיובית , את אומרתת שהיית אתמול בראיון קבלה - כלומר את הסבב החמישי - מקווה בשבילך רק לתשובה חיובית , דרך אגב אני את התשובה קיבלתי בדיוק אחרי 14 יום- הייתי הסבב השני לראיונות קבלה .