יש לי תואר ראשון במדעי החברה ממכללה- ציון סופי- 92. אין לי ניסיון בשטח הכוונה לניסיון טיפולי- פרט לצבא בו עסקתי בתחום בבית חולים..אני עוסקת בתחום גיוס והכשרת עובדים.. מאוד מעוניינת לעשות את תוכנית ההשלמות בחיפה..רשמתי הצהרת כוונות באמת יפה שמנסה לתאר עד כמה החיבור שלי לתחום אמיתי וכנה וזה משהו שאני מאוד רוצה אותו...אויך התפתחתי לכיוון הטיפולי.. יש לי המלצות מאנשי סגל וממישהי שאני עוברת אצלה הכשרה כמנחת קבוצות ומאמנת.. אבל לאחר שקראתי קצת..אני מרגישה שאין לי סיכוי בכלל להתקבל, נראה לי שמי שמתקבל הם בוגרי אוניברסיטאות בעלי ממוצע גבוה מאוד עם ניסיון בתחום.... :(
ש
שני
קצת אמונה
אני בדעה שתמיד שווה לנסות. יש גם אופציות נוספות בבן גוריון ובעברית וגם באריאל אם אני לא טועה. את את רוצה משהו תאמיני בעצמך. בהצלחה! אני נרשמתי ל3 מקומות בתקווה שאולי לבחור....
ש
שני יונגר
לא להתייאש
שלום מאיה,
ראשית אני מסכימה לחלוטין עם דבריה של שני.
אם לא מנסים ולא מעיזים, בוודאי לא משיגים דבר. שנית, בכל מסלול שתלכי תמיד יהיו סביבך אנשים שידמהלך שהם מוכשרים ומנוסים ממך, אין זה אומר שסיכוייך אינם שווים לשלהם.
אני ממליצה לך לפנות למספר מוסדות על-מנת להגדיל את סיכויי הקבלה שלך, ואני מכירה את המצב בו האוניברסיטאות מקשות על סטודנטים המגיעים ממכללות ללימודי הסבה.
לידיעתך, רמת הלימודים במכללות גבוהה מאוד גם היא, לכן אין לשלול. הכל בסופו של דבר תלוי ועומד בראיון הקבוצתי, הכי חשוב שמוסד הלימודים יבין כי זה מה שאת רוצה ולכן כדאי להם לבחור בך.
ומדברי של שני- האמיני בעצמך, זה הכי חשוב להצלחה בכל תחום בחיים.