שני שלום, כמו חלק מהאנשים גם אני סיימתי תואר B.A במדעי ההתנהגות ואני רוצה לעשות הסבה לעבודה סוציאלית. הבעיה היא שנרשמתי רק לאוניברסיטת בר אילן (לתוכנית ההסבה) וכרגע אני בהמתנה (אני משערת מאחר והממוצע של התואר שלי הוא 84 ). בנוסף, כרגע התחלתי התנדבות באחד מביה"ח בארץ. לפני כן ,לא בדקתי אופצית נוספות כמו: אוניברסיטת בן גוריון (ששם אני קרובה יותר לממוצע הנדרש) כי מאוד רציתי ללמוד בבר אילן. בנתיים מבירור שעשיתי נאמר לי כי ההרשמה בבן גוריון נסגרה .. מאחר ואני רוצה להתחיל ולא לחכות לעוד שנה רציתי לדעת איזה אופציות נוספות עומדות לרשותי כרגע. כמו כן, אשמח אם מישהו שהיה גם בהמתנה בבר אילן יגיד לי כמה זמן לקח עד שקיבל זימון לראיון?
ש
שני יונגר
לימודי הסבה נוספים
שלום,
ניתן ללמוד את המסלול גם במכללות, שם אני מניחה שההרשמה עדיין בעיצומה. יש שתי אפשרויות שהן יחסית קרובות למרכז הארץ: מכללת אריאל ומכללת אשקלון. שני המסלול טובים טובים מאוד ולכןם כדאי שתשקלי גם אותם.
פני לשיורת של האתר להפניות ולבררורים נוספים לגבי תנאי הקבלה וכו'.
אולי כדאי שליתר ביטחון תלכי אליהם לפגישות ייעוץ ותבררי אם הם מתאימים לך.
אם חשוב לך להתחיל ללמוד בשנה הקרובה, אז כדאי לשקול לצאת קצת מגבולות מרכז הארץ (יש רכבת).
מקווה שעזרתי, שני
ס
סטודנטית בהמתנה
הי שני
תודה רבה:) חשוב לי שהמסלול הלימודים יהיה עם כתיבת עבודת תיזה ולא ברור לי האם במסלול ההסבה נדרשת כתיבת עבודת תיזה (אני מאוד רוצה מסלול עם תיזה בשביל להמשיך אח"כ לתואר שני בעבודה סוציאלית ) כי לדעתי תנאי זה הוא הכרחי לקבלה לתואר שני בעו"ס או שמא אני טועה? .
ש
שני
עברית וחיפה
העברית תוכנית השלמות לתואר שני הרשמה עד סוף אפריל וחיפה עד 15.4 בהצלחה