צהריים טובים , הנני בעלת תואר ראשון במנהל עסקים בממוצע 82.5 רוצה לעשות הסבה לעו"ס , התעניינתי במכללת אשקלון הם דורשים לפי הרשום 83 ממוצע לפחות , השאלה אם אין חריגים בנוסף שאלה נוספת הינה , אני בת 31 כיום - האם עניין של גיל במקצוע הנ"ל לא מהווה מכשול ?
ש
שני יונגר
קבלה ללימודי עבודה סוציאלית
שלום איה,
אני חושבת שמאוד כדאי שתגישי מועמדות, הסיבה לכך פשוטה, בסופו של דבר מה שמכריע את הקבלה ללימודים הוא הראיון בו מתקבלים אלו שמוכיחים את רצונם העז לעסוק בתחום.
בנוסף לכך, תמיד יש חריגים ושווה להעיז, מקסימום תצליחי להתקבל:)
לגבי הגיל, זו שאלה בהחלט מכשילה, כי נדמה כי נשים בגילאי ה-30 הן פחות פופלאריות באופן כללי בענייני תעסוקה (ילדים משפחה וסדר עדיפויות שמעסיקים לא ממש אוהבים). עם זאת, ניסיון החיים והידיעה כי משרות של עובדות סוציאליות הן לרוב חלקיות, מטבען הן משרות לאמהות.
גיל 30 הוא לא מבוגר מידי, תגלי זאת כבר במהלך תקופת הלימודים אלא רק הניסיון וכמה תדחפי את עצמך קדימה ולמעלה.
בהצלחה בהגשת המועמדות, שני
א
איה
שאלה נוספת
שני תודה על התגובה המהירה , רוצה לציין כי אני רווקה ומעוניינת להשתלב בתחום במשרה מלאה בעיקר כעו"ס קהילתית ולא בטיפול בפרט לפי מה שאני יכולה להסיק לטיפול בפרט זה כן לרוב משרות חלקיות ולקהילתי לרוב אני מבינה אלו משרות מלאות , תקני אם אני טועה תודה ויום מקסים
ש
שני יונגר
ללכת עם הלב
שלום איה,
זה לא בהכרח נכון, לצערי הרב. חלק מהעו"סיות הקהילתיות עדיין מוצאות עצמן עובדות בחלקיות משרה, זו המציאות.
מה שכן, כרגע אינך יכולה לדעת בוודאות מה יהיה התחום שתאהבי יותר מהאחרים, כי במהלך הלימודים תחשפי לסוגים השונים של העבודה הסוציאלית, מה שיעזור לך להתמקד במה שאת רוצה יותר. בנוסף לכך, יש גם תחרות גדולה מאוד כיום כיותר מבעבר על כל מקצוע ובכל תחום וכמו כן גם כאן התחרות גדלה (מעט משרות טובות והמון דורשים). לכן, אני מציעה לא לשלול אף תחום אלא ללכת עם הלב ולעשות את הדברים על הצד הטוב ביותר האפשרי.