איפה כדאי ללמוד עבודה סוציאלית? אוניברסיטת חיפה או מכללת תל חי?
איפה כדאי ללמוד עבודה סוציאלית? אוניברסיטת חיפה או מכללת תל חי?
משה
3 תגובות
שלום, אני רוצה ללמוד עבודה סוציאלית ואני מתלבט בין אוניברסיטת חיפה ומכללת תל חי. אשמח לשמוע את דעתם ואת עצתכם בנושא. תודה!!
ש
שני
המלצה על החוג לעבודה סוציאלית
היי, בתור סטודנטית לעו"ס שנה שלישית בתל חי אני ממליצה בחום! החוג ממש ברמה גבוהה וכנ"ל גם לגבי סגל החוג יש עם מי לדבר ואל מי לפנות תמיד! בכלל האוירה יותר אינטימית והאנשים מדהימים! שיהיה לך בהצלחה בכל אופן
ש
שני יונגר
לימודי עבודה סוציאלית
שלום משה,
מכיוון שאין ביכולתנו לתת המלצות למוסדות לימוד ספציפיים, אני מאוד ממליצה לך לערוך סקר שוק. בימים אלו מתקיימים הימים הפתוחים של כל מוסדות הלימוד בארץ לראת שנת הלימודים הבאה. מאוד מומלץ ללכת ולהתרשם גם ממוסד הלימודים גם ממסלולי הלימוד, מהסביבה הלימודית והכי חשוב מה תקבל כבוגר התואר שלהם מבחינת תעסוקה והפנייה לתעסוקה.
אני גם חושבת שכדאי מאוד שתדבר עם סטודנטים הלומדים את המסלולים בכל אחד ממוסדות הלימוד הללו, הם ידעו להגיד לך "אם זו קנייה טובה".
מאחלת לך הצלחה, שני
ע
ע״ס
לימודי עבודה סוציאלית באונ׳ חיפה
שלום משה, אני לומדת עבודה סוציאלית באוניברסיטת חיפה , שנה ג׳. אני יכולה להעיד שאני מאוד מאוד נהנית מהלימודים במוסד הזה, יש התייחסות לתחום הפרטני, הקבוצתי והקהילתי כמעט באותה מידה. המרצים מהשורה הראשונה בתחום הע״ס, הקורסים נוגעים בכל התחומים שבהם העבודה הסוציאלית מתערבת וכרגע בשנה השלישית שלי אני באמת מרגישה שאני יוצאת עם ארגז כלים מלא ועשיר לעבודה בתחום. ממליצה בחום