שלום, אני מעוניינת לעשות תואר שני בעבודה סוציאלית. כרגע אני עם תואר ראשון במדעי ההתנהגות בציון גמר של 80. אני עובדת במשרה מלאה, עם אופציה למשרה חלקית. אשמח לדעת איך ניתן להגיע לתואר שני בעבודה סוציאלית (ידוע לי שיש לעשות הסבה קודם לתואר ראשון בעבודה סוציאלית), כמו כן האם ניתן לפרוס את הלימודים או להתחיל בלקחת השנה מספר קורסים שעליהם ניתן יהיה לקבל פטור? תודה מראש, לילך
ש
שני יונגר
הסבה לעבודה סוציאלית
שלום לילך,
ישנם מסלולי הסבה לעבודה סוציאלית, את הפרטים לגבי אופי המסלולים ולגבי שאלתך למספר הקורסים שניתן לקחת בכל שנה תוכלי לקבל דרך השירות של האתר.
עם זאת, בדרך כלל במסלולי הסבה יש מערכת לימודים מוגדרת מראש ופחות אפשרות למשחק עם מספר הקורסים בכל סמסטר, אך זה לא תמיד נכון. הסיבה שזה לא תמיד נכון היא רלוונטיות התואר הראשון שלך, כיוון שלמדת מדעי ההתנהגות ייתכן מאוד שתהיי פטורה מקורסים מסויימים, מצב אשר יכול להקל על העומס במערכת השעות שלך.
גם זה לא תמיד מדוייק כי מוסדות מסויימים דורשים בין היתר למידה של מס' נק"ז ולא בהכרח רק את הקורסים שנדרשו מראש.
לכל התשובות המדוייקות והרלוונטיות אליך פני לשירות של האתר והם יעזרו לך למצוא מוסדות לימוד מתאימים ואז כדאי שתעשי ביניהם סקר שוק ותבחרי במסלול המתאים לך ביותר.