הצגה עצמית בכתב בראיון קבלה בעבודה סוציאלית ( הסבה)
הצגה עצמית בכתב בראיון קבלה בעבודה סוציאלית ( הסבה)
שרון צמח
2 תגובות
שלום רב יש לי ראיון קבלה לסבה לעבודה סוציאלית . אני נדרש להביא הצגה עצמית בכתב . האם יש תבנית מסוימת שבה אני יכול להיעזר בה לכתיבה ? אשמח לעזרה בנושא .
מ
מיקי
תשובה. לשרון צמח
כדאי שתתחילי בפרטים אישיים ואחר כך תספרי על הניסיון התעסוקתי ואם יש איזה סיפור אישי שמקרב אותך לתחום העבודה הסוציאלית ולמה בחרת בתחום זה(חוץ מהסיבה הנדושה שאת רוצה לעזור לאנשים- זה נדוש ולא מספיק).אם יש לך המלצות רלוונטיות זה טוב, והכי חשוב להקרין ביטחון שזה מה שאת רוצה לעשות, ככה אני התקבלתי , בהצלחה ואם יש לך עוד שאלות אז בכיף
מ
מיטל ווארפול
עבודה סוציאלית
שלום,
בתהליך הכתיבה זה באים לידי ביטוי אלמנטים רבים המבליטים את אישיותך; לדוגמא האלמנטים המילוליים והיוזמתיים כמובן קיים דגש על תכונות של אמפתיה, סקרנות, סובלנות ואהבת הזולת מה שמאפיין מטפל טוב. כמו כן, חשוב להכין עצמך היטב, ולקרוא מאמרים או כל חומר תיאורטי מחקרי על תפקידו של העובד הסוציאלי ותכונותיו. 1. פרט את קורות חייך. ציין את הארועים הנראים לך כחשובים. 2. לכל אדם יש בחייו נקודות פסגה. אילו מאורעות בחייך עד כה נראים לך כנקודות פסגה? 3. מנה את תכונותיך החיוביות( מהן תכונותיך המתאימות ביותר לתפקיד) 4. מנה את תכונותיך השליליות.