היי מיטל, זימנו אותי לדינאמיקה קבוצתית באוניברסיטה העיברית בירושלים (הסבה לתואר שני בעבודה סוציאלית). האם תוכלי להדריך אותי למה עלי לצפות וכיצד עלי להתכונן ? (אמרו לי שזה יהיה 9 מועמדים ביחד מול 3 בוחנים, והמשך הוא כ-3 שעות).
תודה רבה! :)
נ.ב. - בתהליך הקבלה לתוכנית ההשלמות לתואר שני באוניברסיטת חיפה אין השנה ראיון אישי/קבוצתי (נדמה לי שראיתי שרשמת שיש באחת התגובות). ושאלה לי: האם משנה הציון במבחן הכניסה באנגלית, או שמה שמשנה זה אם המועמד עבר את הבחינה או לא (מעל 75 עבר)? אגב... הבחינה אינה בחינה לידע בשפה האנגלית (מה שעלול לבלבל מועמדים, כפי שזה בילבל אותי...) אלא זו בחינה של ניתוח מאמר מדעי בשפה האנגלית.
מ
מיטל ווארפול
ראיון קבלה
יעל שלום,
עלייך להכין עצמך מבחינה אישיותית הצהרת כוונות וכדומה אני ממליצה לך לקרוא על תחומי עבודתו של העובד הסוציאלי, תכונות נדרשות, נושאים מקצועיים ועוד....
מעבר לכך, תוכלי לעיין באתר תחת המונח דינאמיקה קבוצתית: עצות וטיפים "ראיון עם פסיכולוג ומבחני דינמיקה קבוצתית"
לקבלת פרטים נוספים כדאי לפנות למזכירות תואר שני או לימודי הסבה לעבודה סוציאלית.
בברכה מיטל ווארפול
ל
לירון
מבחן באנגלית
שלום יעל, אני בוגרת תואר ראשון בעבודה סוציאלית באריאל, ומעוניינת ללמוד תואר שני בעברית. נאמר לי שאני צריכה לעבור מבחן מיוחד שנבנה באריאל לבוגרים שמעוניינים ללמוד בירושלים. אולי מדובר במבחן דומה <אולי לא>, אבל בכל זאת אשמח אם תוכלי לתת לי כמה שיותר אינפורמציה על מבחן הכניסה שאת עשית... תודה מראש ובהצלחה בתואר השני.