היי, הייתי רוצה לדעת מה הם תנאי הקבלה לעבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית לתואר ראשון אם הממוצע בגרויות שלי עומד על 105. בנוסף האם יש המלצה למוסד אקדמאי ללימוד התחום הזה? או שהאונבריסטאות דומות ברמתן. עוד הייתי רוצה לדעת על השילובים המומלצים שניתן לעשות ובמה הם מועילים.
תודה
מ
מיטל ווארפול
עבודה סוציאלית-תנאי קבלה
שלום טל, תנאי הקבלה ללימודי עבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית כוללים ציון משוקלל. בחישוב הציון המשוקלל ניתן לבחינה הפסיכומטרית משקל של 70% ולתעודת הבגרות 30%. כלומר עליך להציג ציון פסיכומטרי לפחות 620, ממוצע בגרויות 10.5
כל מוסד אקדמי מוכר תוכנית הלימודים שלו מומלצת
קיימים שילובים שונים בין חוגים כגון עבודה סוציאלית ומשפטים. הרבה תלוי ביכולות שלך ובתחומי העניין. אילו תחומים מעניינים אותך? אשמח לתשובתך בברכה מיטל ווארפול
ט
טל
עבודה סוציאלית ותנאי קבלה
מיטל שלום,
שמעתי על השילוב של עבודה סוציאלית וקרימינולוגיה וזה מאוד עניין אותי אבל הבנת שזה לא נפתח השנה באוניברסיטה העברית. האם יש מסלולים דומים לזה?
עבודה סוציאלית ומשפטים יכול להיות מאוד מעניין אבל האם זה שילוב נכון?
מעניין אותי כל התחום של נוער במצוקה והגורמים לפשיעה ולכן חשבתי שהשילוב עם קרימינולוגיה יהיה מעניין.
אשמח לשמוע עוד המלצות של שילובים.
תודה
מ
מיטל ווארפול
עבודה סוציאלית דו חוגי
טל שלום,
קיימים שילובים שונים, ובחירתם תלוייה בתחום בו את מעוניינת להתמקצע כפי שציינת קרימינולוגיה ועבודה סוציאלית או עבודה סוציאלית ומשפטים יכולים להיות שילובים מעניינים אם אלו התחומים בהם תרצי להשתלב בעבודה בעתיד.
חשוב לציין קרימינולגיה היא חטיבת בחירה בחלק מהמוסדות כקורס חובה לא בהכרח כחוג נוסף. כבוגרת תואר ראשון משפטים ועבודה סוציאלית יהיה עלייך לסיים את ההתמחות המעשית את בחינות לשכת עורכי הדין ואז תוכלי לעסוק בעריכת דין ולייצג לקוחות בתחומים הקשורים לעבודה סוציאלית ורווחה.
בברכה מיטל ווארפול
ה
הודה
תנאי קבלה לעבודה סוציאלית מעל גיל 30
תנאי קבלה לתחום עבודה סוציאלית לגיל 30+ ובאיזה מכללה מלמדים את התחום הזה?אשמח אם תענו לי.
מ
מינזל ולא
הסבה לעבודה סוציאלית
שלום - אני שנה ג" תואר ראשון , במדעי חברה , חינוך , סוציאולוגיה במכללת עמק הירדן , ורוצה לעשות הסבה לעבודה סוציאלית , במכללות ולא באוניברסיטה , ואם יש אפשרות במכללות שבצפון ----- וגם רוצה לדעת על מכללות להסבה בסיעוד אני מקווה שתעזרו לי מחכה לתשובה כל טוב ותודה ולא ...