שלום, אני מתעניינת לגבי לימודי תואר ראשון בעבודה סוציאלית.. הייתי היום במרכז האוניברסיטאי אריאל והתרשמתי, רציתי לדעת כמה דברים על התואר.. 1-האם לימודים של עבודה סוציאלית באריאל נחשבים? 2-האם בכל מקום קבלת העובדת הסוציאלית משכורת רעב?מינימום?כי אני ממש מתחברת לתפקיד ומפחיד אותי העניין של הכסף.. אשמח שתעזרו לי...
מ
מיטל ווארפול
לימודי עבודה סוציאלית
ציפי שלום, המרכז האוניברסיטאי אריאל מעניק תואר ראשון מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה ועל כן הלימודים במוסד זה נחשבים מאוד. אפשרויות התעסוקה כעובדת סוציאלית מגוונת וכך גם נתוני השכר בתחום, עלייך להשתלב במסגרות פרטיות או בציבוריות בתפקיד מנהלי וכך תוכלי לשפר את גובה השכר. נוסף לכך, ככל שתרחיבי את השכלתך בתחום תוכלי לקבל תגמולי שכר בהתאם הכוונה ללימודי תואר שני /לימודי תעודה (התמחות בתחום ספציפי וכו')
בברכה מיטל ווארפול
צ
ציפי
חינוך מיוחד
מיטל, תודה רבה. האם את יודעת על אפשרות כזו שלומדים 3 שנים תואר בעבודה סוציאלית ואז שנה רביעית משלימים תוך שנה תואר בחינוך מיוחד?יש קורסים חופפים?ידוע לך על מקום כזה?תוכנית כזו?תודה ממש ציפי
מ
מיטל ווארפול
חינוך מיוחד
שלום ציפי, לצערי לא ידוע לי על מסלול המשלב לימודי תואר ראשון בחינוך מיוחד ועבודה סוציאלית אנא פני לאתר לשירות אישי לקבלת פרטים נוספים
בברכה מיטל ווארפול
צ
ציפי
ייעוץ חינוכי
היי, רציתי לדעת האם אפשר ללמוד תואר שני בייעוץ חינוכי על בסיס תואר ראשון בעבודה סוציאלית...