אני היתי רוצה להתחיל ללמוד לימודי עבודה סוציאלית תואר ראשון. כרגע אין לי את הציונים המספיקים לאוניברסיטאות. רציתי לשאול מהי הרמה של לימודי העבודה הסוציאלית במכללה האקדמית אשקלון? האם הלימודים שם ברמה? ובכלל על המכללות שמציעות תואר בעבודה סוציאלית. מה רמתן של כל אחת מהן?
תודה מראש, הדר.
מ
מיטל ווארפול
המכללה האקדמית אשקלון
שלום הדר,
תוכניות הלימוד בארץ מאושרות ומוכרות על ידי המועצה להשכלה גבוהה, בניהן התוכנית של המכללה האקדמית אשקלון. לכן תכנית הלימודים דומה לתוכניות אחרות בארץ, תוך שימת דגש על תחומי התמחות ומחקר במוסד האקדמי. ולכן אל דאגה אם התעודה מוכרת התכנית טובה. תוכלי לעיין באתרי המכללות השונות ולבחון את הסילבוסים השונים של הקורסים בהשוואה למכללה האקדמית אשקלון.
בברכה מיטל ווארפול
ה
הדר
בהמשך לשאלתי ותשובתך...
ראשית תודה רבה על התשובה המהירה והקדשת תשומת הלב מיטל.
בהמשך לשאלתי. התכנון שלי הוא להמשיך לתואר שני בעבודה סוציאלית קלינית ורציתי לשאול האם סיכויי הקבלה שלי לתואר שני בעבודה סוציאלית קלינית פוחתים ברגע שאני לומדת במכללה פחות מוכרת ובעלת שם פחות טוב מאוניברסיטאות ומכללות מוכרות ומצויינות בתחום כגון: תל חי, ספיר ועוד?
מ
מיטל ווארפול
דרישות קבלה לתואר שני
שלום הדר,
כל זמן שתשמרי על ממוצע גבוה+נסיון תעסוקתי וכמובן תציגי המלצות אין הבדל בינך לבין מועמדת אחרת ממוסד אחר. מה שחשוב זה תעודה גמר מוכרת, ממוצע תואר ראשון המלצות נסיון תעסוקתי ולהרשים בראיון קבלה.