אני מתעניינת מאוד :) בתואר שני בעבודה סוציאלית אני בוגרת לימודי B.ed בחינוך לאמנות .עם ממוצע של 87 (+-). בצבא הייתי מדריכת קידום נוער ופנימיות ויש לי נסיון בהוראת אמנות עם כל מיני אוכלוסיות בתקופת הלימודים והסטאז' . יש לי אפשרות לקבל המלצות
האם יש סיכויי להתקבל לתוכנית ההשלמות בחיפה או בן גוריון? יש עוד אפשרויות? מה חשוב להכין להגשת המועמדות אם יש סיכויי? או להגדיל אותו? (הממוצע שלי גבולי..) אם יש סיכוי :) אשמח לדעת מה ההבדל בין 2 המסלולים? קיימים עוד מסלולים? (באריאל הבנתי שרק מפסיכולוגיה אפשר להתקבל להסבה..)
האם זה משנה אם ההמלצות שלי מהעת הקרובה? או שגם מתקופת הצבא והלימודים זה רלוונטי? מהי המלצה טובה? וממי?
תודה שאתן כאן..
ענבל
מ
מיטל ווארפול
הסבה לעבודה סוציאלית
שלום ענבל,
תוכניות ההסבה לתואר בעבודה סוציאלית בחיפה ובאוניברסיטת בן גוריון מעט שונות, תנאי מעבר ללימודי תואר שני בעבודה סוציאלית באוניברסיטת בן גוריון כוללים ציון ממוצע של 80 לפחות בלימודי ההשלמה סטודנטים אלו יתקבלו באופן אוטומטי ללימודי תואר שני בעבודה סוציאלית. כלומר עלייך להגיש מועמדות לתואר שני, בתום תכנית ההסבה. לעומת זאת באוניברסיטת חיפה במהלך שנת הלימודים הראשונה בתכנית ההסבה, את לומדת קורסים בסיסיים בעבודה סוציאלית, וכן משלימה קורסי יסוד במדעי החברה החסרים מלימודיך הקודמים. בשנה השניה, של תוכנית ההסבה את מתחילה את לימודייך בתוכנית המ"א, בשילוב עם קורסי B.A נוספים והתנסות מעשית. ההמלצות שלך צריכות להיות עדכניות, אקדמיות ומהשדה. נוסף לכך עלייך להכין עצמך לראיון קבוצתי או אישי.
אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול
ע
ענבל
תוכנית השלמות לתואר שני בעבודה סוציאלית
תודה על התשובה
באוניברסיטת בן גוריון כוללים ציון ממוצע של 80 לפחות בלימודי ההשלמה סטודנטים אלו יתקבלו באופן אוטומטי ללימודי תואר שני בעבודה סוציאלית. כלומר עלייך להגיש מועמדות לתואר שני, בתום תכנית ההסבה. במשפט הזה יש דיסונאנס..:) אוטומטית? או הגשת מועמדות?
בחיפה? ההשלמות נכנסות לשנה שניה שהיא כבר הראשומה במ"א? בלי תנאי? או שאני על תנאי עד סיום ההשלמות בתנאים מסויימים?
אשמח להבין
לגביי ההמלצות? עדכניות? כמה? ממתיי? של מי? מה הכוונה אקדמאיות? אשמח לדעת יותר ספציפית ממי כדאי לי לקבל את ההמלצות? שכן הבנתי שיש להגיש שתיים בלבד?
אם חסרות לי כמה נקודות בודדות לממוצע? האם ידוע לכן האם קיימת ועדת חריגים לתוכנית ההשלמות?
שוב תודה שאתן כאן :)
ענבל
מ
מיטל ווארפול
תואר שני עבודה סוציאלית
שלום ענבל,
אני ממליצה לך לפנות לאוניברסיטת חיפה ולאוניברסיטת בן גוריון כדי לקבל מענה על שאלותייך. באוניברסיטת חיפה לפי הפרסומים שלהם במידה ועברת בציון הנדרש את ההשלמות הינך ממשיכה מהשנה השנייה ללא הגשת מועמדות נוספות ללימודי תואר שני. באוניברסיטת בן גוריון הנ"ל מעט שונה.
בנושא ההמלצות: המלצה אקדמאית היא המלצה שקיבלת במגרת לימודי התואר הראשון שלך.
אנא פני למוסדות עצמם לקבלת פרטים נוספים בהתאמה לנתונים שלך.