לפני 30 שנה סיימתי לימודי BA בברזיל בעבודה סוציאלית . עליתי לארץ אבל לא עסקתי במקצוע. אני בת 50 וברצוני לחזור לספסל הלימודים. הייתי רוצה לקבל פרטים על מה נדרש כדי להתקבל ללימודים. מה הם המסמכים הנדרשים, מוסדות לימוד, עלויות וכו' כדי . אשמח לשמוע מכם. תודה, מרים
א
איה
לימודי המשך מתקדמים
לפי מה שאני יודעת יש התיישנות על התואר, לדעתי עלייך להתחיל מתואר ראשון ולא שני, כדי להיות בטוחה לגמרי עלייך לגלישת למחלקה להערכת תארים מחו"ל, אבל לפני פשוט תפני למוסדות הלימודים ותבררי אם בכלל תוכלי להתקבל עם התואר הראשון שהוא לא מקומי, דבר נוסף אם לא עסקת בתחום וזה עוד יותר מחזק את ההנחה שלי רוב הסיכויים שתתחילי מתואר ראשון ולא תואר מתקדם, הכי בטוח תפני למוסד לימודים שמעניין אותך ותבררי אם הם יקבלו את התואר שלך. שיהיה בהצלחה
ש
שני יונגר
תשובה לא מדויקת
שלום איה,
מאוד לא מדויק. הבדיקה של הכרה בתארים מחו"ל היא של משרד החינוך ויש אגף מיוחד לכך המטפל בבוגרי תארים מחו"ל. לאחר בדיקה מולם ניתן לגשת למוסדות הלימוד.
בברכה, שני
נ
נועה סטרוז
תואר שני בעבודה סוציאלית עם תואר ראשון מחו"ל
שלום מרים,
היות וסיימת את לימודייך לפני 30 שנה רוב הסיכויים שתצטרכי להתחיל מחדש את כל המסלול. כדי ללמוד בארץ עם תואר מחו"ל עלייך ללמוד במוסד לימודים שמוכר ע"י המועצה להשכלה גבהה בארץ כך שאם את מעוניינת בכל זאת לבדוק את תקפות התואר שלך מברזיל תוכלי לפנות לגף להכרה בתארים אקדמאים מחו"ל באמצעות דואר אלקטרוני, פקס או דואר רגיל (כל הפרטים על התהליך נמצאים באתר שלהם) ואם באמת מכירים בתואר שלך והציונים שלך מספיק גבוהים תוכלי לעבור ישירות לתואר שני.
היות ומדובר בתהליך מורכב אני ממליצה לך להשאיר את הפרטים שלך בטופס יצירת הקשר המקוון שצירפתי עבורך כקישור בתחתית ההודעה ויועץ מטעמנו יחזור אלייך בהקדם כדי לסייע לך.