היי שני אני פונה אליך בעקבות התגובות שלך לשאלתי בדבר הסבה. אז חשוב לי להסביר כמה דברים שכנראה לא הובהרו כהלכה ואשמח להתייחסותך 1. לגבי עניין המראות הקשים והקןשי-לכך התכוונתי בלימודי סיעוד,אחיות שגם לשם התקבלתי. כי גם בסיעוד יש עזרה לאנשים וגם בע"ס. הסיבה שחשבתי על סיעוד היא כי השכר מעט גבוה יותר ואולי השוק רווי פחות. אז אשמח לדעתך.
2. אני לא שנה בחוסר מעש. עד עכשיו עבדתי שנה בתחום משאבי אנוש ותמיד עבדתי פשוט במשרות לא קבועות.לכן חשוב לי מקצוע אמיתי עם יציבות
3.לגבי מה שרשמת לי על הגיל ותואר ראשון מול תואר שני-לא ממש הבנתי. אני בעצם שאלתי האם תואר ראשון יספיק לי בכדי לעבוד או שעדיף לי להמתין שנה ולנסות להתקבל לתואר שני עם השלמות מה שלא בטוח יקרה ואני עלולה לאבד עוד שנה. לא ממש הבנתי מתגובתך מה דעתך.
חשוב לי להדגיש שאני לא רואה בעבודה סוציאלית ברירת מחדל אלא המקצוע מאוד מעניין אותי ואני מוכנה להשקיע. פשוט לא רוצה לעשות החלטה לא נכונה. וכן אני גם בטיפול נפשי.
תודה על העזרה!
ש
שני יונגר
הבהרת הנקודות לגבי לימודי עבוד סוציאלית
שלום מיכל,
1. בתחום הסיעוד יש שכר גבוה יותר לעובדות סוציאליות, זה נכון. התנאים שם נחשבים הכי טובים. 2. בסדר גמור. אם כי זה לא משנה הרבה. לנדוד בין משרות, להתפשר על משרות ולא להצליח להתקדם מהן, זה בדיוק אותו הרעיון מבחינתי. כלומר הכוונה היא שצריכים לשנות דפוסים קיימים של התנהגויות, קבלת החלטות וכו'. זה מצריך עבודה. 3. תואר ראשון מספיק כדי לעבוד. הוא למעשה ההכרחי כי ממנו מקבלים את תעודת המקצוע. שמחה לשמוע שאת מטפלת בעצמך, מקווה שמצאת מטפל ושיטת טיפול המתאימים לך.
בברכה, שני
ל
ליאור
תגובה למיכל
מיכל היי, מה שכתבת ככ נכון גם לגבי. אני נמצאת בדיוק באותו מצב כמו שלך עם אותה התלבטות. האם נוכל לשוחח? במידה וכן אנא כתבי לי דרך התקשרות עימך. תודה רבה ובהצלחה.
מ
מיכל
לליאור בעניין הסבה
היי ליאור את מוזמנת לפנות אלי במייל michal.strenberg@gmail.com