הקלות לבני 30+, קבלה לעבודה סוציאלית ללא פסיכומטרי
הקלות לבני 30+, קבלה לעבודה סוציאלית ללא פסיכומטרי
אולגה
3 תגובות
שלום! אני רוצה לשאול האם ידוע לכם על מכינה או על מוסדות לימוד שיש הקלות לבני 30 + כדי להתקבל בלי פסיכומטרי(מכינה שמחליפה בגרות ולא צריך פסיכומטרי)כדי ללמוד עבודה סוציאלית?
ש
שני יונגר
מוסדות לימוד ללא פסיכומטרי ללימודי עבודה סוציאלית
שלום אולגה,
עד כמה שידוע לי יש הרחגה לגבי לימודי עבודה סוציאלית וכלל מוסדות הלימוד דורשים בגרות בכל גיל. אני מציעה שתנסי להיעזר באנשי השירות של האתר שיוכלו לעזור לך לעשות סריקה של כלל מוסדות הלימוד הקיימים במטרה למצוא אולי אחד שבו הדבר יכול להתאפשר. צירפתי לך קישור לשם כך בתחתית התשובה שלי.
בדקתי אם אני לא טועה את כל המוסדות
היי אני גם מחפש ללמוד את המקצוע והיות ולמדתי במוסדות חרדים אני ללא בגרות ופסיכומטרי, חיפשתי היכן אני יכול להתקבל בכל המוסדות כמעט, למעשה אוניברסיטת אריאל מקיימת 2 תוכניות מכינה, רגילה של שנה, ויהודית של 4 חודשים למעל גיל 30, מצריך לעבור את המכינה בציון 100 ואז ניתן ללמוד את התואר. הקבלה למכינה יהודית מצריך לעבור אישור ועדה. בעברית גם יש מכינה אבל זה בירושלים ולא רציתי ללמוד שם אז לא התעניינתי יותר מדי. יש במבחר לדתיים בהפרדה. רופין יש גם מכינה אבל זה מכללה. השאר נראה לי כולם צריך בגרות ופסיכומטרי
ש
שני יונגר
אל תשלול מכללות
שלום יוסי,
השאלה היחידה היא איפה אתה רוצה ללמוד ולידיעתך בתחום של העבודה הסוציאלית הלימודים במכללות הם איכותיים מאוד ולכן אל תשלול מראש מסלולי לימוד רק בגלל שמדובר במכללות. ולכן בשורה התחתונה השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע כדי ללמוד במסגרת שאתה הכי מעוניין בה. התשובות הן אצלך בלבד.