בן גוריון או תל אביב - מסלול השלמה לעבודה סוציאלית
בן גוריון או תל אביב - מסלול השלמה לעבודה סוציאלית
מאור
4 תגובות
היי התקבלתי למסלול השלמה לתואר שני הן בבן גוריון והן בת"א. התחום שמעניין אותי הוא בריאות הנפש מתוך מטרה לעסוק בפסיכותרפיה וגם ללמוד בבית ספר לפסיכותרפיה בהמשך.
איפה עדיף לי ללמוד? ובאופן כללי, האם אפשר ללמוד פסיכותרפיה במסגרת ההשלמה ו\או אחריה?
ש
שני יונגר
מה דרוש ללימודי פסיכותרפיה
שלום מאור,
כדי ללמוד פסיכותרםיה צריכים להיות מטפלים בעלי ניסיון ולכן עליך ללמוד במסלול לעבודה סוציאלית פרטני לועסוק בטיפול לאחר מכן. למיטב ידיעתי ניתן להתקבל ללימודי פסיכותרפיה לאחר 3 שנים של ניסיון בעבודה טיפולית. אני מצרפת לך הסבר לגבי לימודי פסיכותרפיה לעיונך.
מה זה אומר מסלול פרטני?
באוניברסיטת ת"א יש את המסלול האינטגרטיבי לטיפול והתערבות עם אפשרות להתרכזות בבריאות הנפש. האם זה תופס?
ד
דניאל
מצטרף לשאלת מאור
האם ניתן ללמוד פסיכותרפיה אחרי לימודים באוניברסיטת ת"א במסלול האינטגרטיבי לטיפול והתערבות עם אפשרות להתרכזות בבריאות הנפש. האם זה תופס?
נ
נועה חזן
טיפול בבריאות הנפש
שלום דניאל,
יש לפנות למוסד הלימודים עצמו כדי לברר מה האפשרות ללימודי המשך / התפתחות מקצועית בתחום בריאות הנפש - רק שם יוכלו לתת לך תשובה וודאית בהתאם לתעודה שהם מעניקים. באופן עקרוני, אני לא רואה סיבה שלא תוכל להמשיך ללימודי פסיכותרפיה לאחר הלימודים כל עוד תשלים את שעות הטיפול הנדרשות.